Kızılcık Şerbeti'nin unutulmaz sezon finali soluksuz izlendi! Trafik kazasında kim öldü?

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör''ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti,sezon finaliyle herkesi ekrana kilitledi.. Peki Kızılcık Şerbeti sezon finalinde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 2.sezonda neler olacak? Kızılcık Şerbeti sezon finalinde kim öldü? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti 29. bölümünde Fatih ve Doğa arasında neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 29. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
10 Haziran 2023 - 12:33
Kültür Sanat

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti”nin dün akşam yayınlanan sezon finali bölümü adeta soluksuz izlendi. Türkiye’yi ekrana bağlayan bölüm, AB grubunda 8.66 izlenme oranı ve 26.21 izlenme payı alarak birinciliğe yerleşti. ABC1 20+’da 8.92 izlenme oranı 24.05 izlenme payı, Total’de 6.86 izlenme oranı 19.07 izlenme payı alarak unutulmaz bir sezon finaline imza attı.

23-06/10/352546724_272588128602935_4177964729734844519_n.jpg

DÜNYA SIRALAMASINA GİRDİ!

Yayınlanan ilk sezonuyla reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti, oyuncu kadrosu, rejisi ve çarpıcı hikayesiyle her hafta Türkiye’nin gündemine oturmayı başardı. Ekranlara yeni bir soluk getiren dizi, sezona adını altın harflerle yazdırdı. Hafızalara kazınan sezon finali bölümüyle büyük beğeni toplayan dizi sosyal medyaya da damga vurdu. #KızılcıkŞerbeti etiketi Dünya sıralamasına girerek üç saat Twitter’in TT listesinde yer aldı. Çok konuşulan bölümle Kızılcık Şerbeti 11 saat, Sıla Türkoğlu 1 saat, Nursema 6 saat ve Kıvılcım etiketi yaklaşık 6 saat TT listesinin zirvesinde yer aldı.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-06/10/kizilcik-serbeti-6.JPG

SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? 

Yayınlanan bölümde, yeni evli olan Nursema ve Umut’un farklı yaşam standartları evliliklerinin ilk günlerinde yüzünü gösterdi. Nursema’nın ailesini yemeğe davet ettiği akşam yaşananlar her iki tarafında üzülmesine neden oldu. Bölümde Ömer’in, Kıvılcım’a yaptığı romantik sürprizler izleyenleri adeta mest etti. Kıvılcım’a hayalindeki evi satın aldıktan sonra günübirlik Paris’e uçarak, konsoloslukta evlenen çiftin rüya gibi nikahı ekran başındaki izleyenleri hayran bıraktı.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-06/10/kizilcik-serbeti-7.JPG

Doğacak ikiz bebeklerinin velayetini alarak Fatih’ten boşanmak isteyen Doğa istediği delilleri Alev sayesinde elde etti. Doğa, kendi elleriyle hazırladığı akşam yemeğinde aileleri bir araya getirerek intikamını aldı.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-06/10/kizilcik-serbeti-3.JPG

Kıvılcım, Ömer ve Alev’in davetli olduğu Ünallar’ın evinde, Doğa’nın, Fatih’in kendisini aldattığını ve boşanacağını açıklamasıyla adeta kıyamet koptu. Evi terk eden Doğa’nın yaşadığı ağır olayla doğum sancıları başladı ve tek başına hastaneye gitti. Büyük bir üzüntü yaşayan Doğa bebeklerinden birini kaybetti. Diğer taraftan karşı karşıya gelen Pembe ve Alev’in yaşadığı tartışmayla Alev’in yaptığı itiraflar izleyenleri şoke etti.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-06/10/kizilcik-serbeti-5.JPG

TRAFİK KAZASINDA KİM ÖLDÜ?

Doğa’yı bulmak için evden ayrılan Ömer ve Kıvılcım da büyük bir trafik kazası geçirdi. Olay yerine gelen polislerin kazada bir ölünün olduğunu söylemesi final sahnesine damga vurdu.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-06/10/kizilcik-serbeti-1.JPG

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti yeni sezonda Show TV’de izleyiciyle buluşmaya devam edecek!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin