Kızım 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Demir, Öykü'yü Asu ile mi gönderecek?

Kızım dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Demir, kızı Öykü'yü Asu'ya mı bırakacak?

Nurşah
27 Kasım 2018 - 16:02
Yeni Bölüm

Kızım dizisi 11. bölümünden 2 tane fragman yayınlandı! İzleyenleri hem güldüren hem de ağlatan dizinin yeni bölümüde Demir, çok zor bir karar vermek zorunda kalacak! Öykü gidiyor mu?

Demir Öykü'yü gönderiyor mu?

Asu'nun ortaya çıkıp kızını geri almak istemesi ile Kızım dizisinde ipler iyice gerildi. Dizinin yeni bölümünde Demir'e, Öykü'nün dedesinden bir mektup geliyor. Mektupta, Öykü'nün mirastan tek bir şartla faydalanabileceği yazıyor. Bu şartın da Öykü'nün Asu (Selin Şekerci) ile gitmesi olduğu belirtiliyor. Böylelikle Asu'nun da neden Öykü'yü almak istediği anlaşılıyor...

18-11/27/kizim-yeni-bolum.jpg

Demir, zor bir karar vermek durumunda kalıyor. Öykü'yü bırakmak istememesine rağmen küçük kızın oldukça pahalı olan tedavi masrafları için ondan vazgeçmek zorunda kalıyor... Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tugutlu ve sevilen çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın başrollerinde yer aldığı Kızım dizisi duygu dolu yeni bölümü ile bu cuma akşamı ekranlarda olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin