Kızım bu akşam yok mu? Kızım 16. bölüm yayın tarihi belli oldu!

Tv8'in sevilen dizisi Kızım'ın 16. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar..

Merve Mutlu
04 Ocak 2019 - 11:12
Yeni Bölüm

Başrollerinde Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Tuğutlu'un rol aldığı, Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım'ın yeni bölümü heyecanla beklenirken, izleyenler "Bu akşam Kızım yok mu?" "Kızım 16. bölüm ne zaman?" sorularını sormaya başladılar.

Bir baba ve kızının hikayesinin anlatıldığı dizide, Beren Gökyıldız'ın canlandırdığı Öykü karakteri küçükken annesi tarafından teyzesine terk edilen ve teyzesinin bıraktığı bir mektupla babasını bulmaya çalışan küçük kızın: sorumsuz, dolandırıcılık yapan babası Demir'in hayatına girmelerini konu alıyor. Öykü'nün geri dönüşü olmayan hastalığı, Demir'in onu yaşatma çabası ve sırf babasının mirası için Öykü'yü yıllar sonra almaya çalışan annesi Asu'nun hikayesinin anlatıldığı dizi, cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi.

19-01/04/kizim.png

Kızım dizisi son bölümde neler oldu?

Demir, Cemal'in sözleriyle kafası karışarak DNA testi yaptırma kararı verir. Bunu duyan Öykü ise babasının test yaptıramaması için saçlarını gizleyerek babasından kaçmaya başlar. Öykü’nün eve gelen arkadaşı Demir’in kıskançlığına neden olur. Öykü babasından kaçmak için Asu'da kalmak istediğini söylerken Asu, Öykü’yle vakit geçirdiği esnada beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalır. Öykü'ye 'Sonuç ne olursa olsun sen benim kızımsın' diyen Demir DNA sonucunu açmadan yırtıp attı. Mahkemede Öykü annesini seçince, Öykü'nün velayeti Demir yerine Asu'ya verildi. Kızının Asu'yu seçmesiyle Demir büyük bir yıkım yaşadı.

Kızım bu akşam yok mu? Kızım 16. bölüm ne zaman?

19-01/04/kizim-oyku-15.png

Diziler her yıl Ocak ayının ilk haftasında bir haftalık araya giriyordu. Reklam gelirlerinin en düşük olduğu senenin bu döneminde yaşanan ortak dizi arası geçtiğimiz yıl 2 haftaya çıkmıştı. Bu sene ise 3 hafta boyunca TRT dizileri hariç hiçbir dizi yayınlanmayacak. Ortak alınan bu kadar neticesinde dizi arası 21 Ocak akşamına kadar sürecek.

Kızım 16. bölüm ise 25 Ocak akşamı saat 20:00'da Tv8 ekranlarında izleyicisine kavuşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin