Kızım dizisinin Demir'i Buğra Gülsoy baba oldu!

Başarılı oyuncu Buğra Gülsoy'un eşi doğum yaptı. Sevilen oyuncu baba oldu. İşte detaylar.

Merve Mutlu
12 Nisan 2019 - 14:46
Magazin

Şimdilerde tv8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinde başrolü Beren Gökyıldız ve Leyle Tuğutlu ile paylaşan Buğra Gülsoy, uzun zamandır aşk yaşadığı Nilüfer Gürbüz ile geçtiğimiz yıl Şile’de kır düğünüyle evlenmişti.

19-04/12/gulsoy.jpg

Kızım dizisinde şefkatli baba Demir karakteri ile izleyenlerin beğenisini kazanan Buğra Gülsoy'un eşi Nilüfer Gürbüz, özel bir hastanede bir erkek bebek dünyaya getirdi. Başarılı oyuncu twitter hesabından yaptığı paylaşımla bebeğine seslendi.

19-04/12/gul.png

11 Nisan günü öğleden sonra "hoş'geldin" twiti atarak, ismini Cem koydukları öğrenilen bebeklerine seslenen Gülsoy, çocuğunun fotoğrafını henüz hiçbir yerde paylaşmadı. 

Buğra Gülsoy kimdir?

19-04/12/bg.png

22 Şubat 1982'de doğan Gülsoy, İlk orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 13 yaşında ilk sahne deneyimini yaşamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun olan Buğra, Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol almıştır. Kısa film yönetmenliği ve oyunculuğu da yapmıştır. Bu filmler; Trio, Heterotopya, İnsan Üçleme, Alt Üst, Nar Yarası ve Mutlu Sondur. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri olan Gülsoy, aynı zamanda Uluslararası Kıbrıs Kısa Fim Festivali'nin proje tasarımcısı ve direktörüdür. Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim aldı.

İlk kez 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Hepimiz Birimiz İçin adlı dizi filmin başrol oyuncusu olarak Nazım karakteri ile Türk izleyicilerinin karşısına çıkan oyuncu, dizinin ardından yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül`ün yaptığı Güneşi Gördüm filminde Berat karakteriyle beyazperdeye adım attı. Ardından Atv`de yayınlanan Unutulmaz isimli dizinin Tolga karakterini canlandırdı. Derviş Zaim tarafından yönetilen ve ilk gösterimi 2010 Altın Portakal Film Festivali'nde yapılan ve 2011 yılında gösterime girmiş olan Gölgeler ve Suretler isimli filmde Ahmet isimli bir Türk gencini canlandırmıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin