Çarpışma'da Selim öldü mü? Mustafa Uğurlu Çarpışma'dan ayrıldı!

Ünlü oyuncu Mustafa Uğurlu, Selim karakterini canlandırdığı Çarpışma dizisinden ayrıldı.

Merve Mutlu
12 Nisan 2019 - 14:06
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Alperen Duymaz, Elçin Sangu ve Melisa Aslı Pamuk'un rol aldığı, Show tv'nin sevilen dizisi Çarpışma'nın son bölümünde, Selim Gür karakterini canlandıran Mustafa Uğurlu diziden ayrıldı. 

19-04/12/mustafa-ugurlu.png

Çarpışma Selim nasıl öldü?

Bir süredir annesinin izlerini süren Cemre, mezarlıkta babası Selim'in yanına giderek annesi ile gerçekleri öğrenmek istediğini söyledi. Cemre'ye annesinin günlüğünü vererek her şeyin orada yazdığını söyleyen Selim, yaptıklarını kızına gözyaşları içinde anlattı. Belma'nın ölmediğini öğrenince az da olsa sevinen Selim, Kerem'in geldiğini görünce silahına sarılıp ölümle tehdit etti.

Kerem'i vurması beklenen Selim, Cansız'a verdiği sözü tutarak intihar etti. Selim'in hayatını kaybetmesi ile oyuncu Mustafa Uğurlu da diziden ayrılmış oldu.  

Mustafa Uğurlu kimdir?

19-04/12/ugurlu-mustafa-1555068155.jpg

25 Kasım 1955 yılında Karaman'da doğan oyuncu, 1978 yılında devlet tiyatrolarına girdi. Ayrıca kendisi gibi oyuncu olan Ahmet Uğurlu'nun kardeşidir.

1995 - İngiltere Hareket Tiyatrosu üzerinde çalışmalar
1996 - Sanat Kurumu Ödülü, (Gürültülü Patırtılı Bir Hikaye)
1998 - 'Ağır Roman'
1998 - Asansör
2002 - 'Kolay Para', 'Sır Çocukları', 'Çamur'.

Halen devlet tiyatrolarında çalışmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin