Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Demir öldü mü? Buğra Gülsoy diziden ayrılıyor mu?

tv8'in sevilen dizisi Kızım'ın yeni bölüm fragmanı izleyenlerin kafasını karıştırdı. Demir ölüyor mu?

Merve Mutlu
06 Mayıs 2019 - 16:13
Yeni Bölüm

Başrollerini Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Tuğutlu'nun paylaştığı ve tv8 ekranlarında, iç ısıtan baba - kız hikayesiyle gönüllere taht kuran Kızım dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyenleri üzdü. "Demir öldü mü?",  "Buğra Gülsoy diziden ayrıldı mı?" soruları kafaları karıştırırken, finale yaklaşan dizinin mutlu sonla bitmesini isteyen izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor olabilir... 

19-05/06/kizim-31.png

Kızım 31. bölümde neler olacak? Demir öldü mü?

Kızım dizisinin son bölümünde: Candan, Öykü ve Sevgi'yi Ahmet'in adamları kaçırmıştı. Mallarını kaptıran Reşat, Ahmet'in saklandığı eve gelmişti. Öykü Reşat'ın babasına kötülük yapmasından korkarken, Reşat Demir'i arayarak zararını karşılamasını yoksa kızını bir daha göremeyeceğini söylemişti. Öykü, Candan ve Sevgi'yi kurtarma planı yapan Demir başına geleceklerin az çok farkındaydı..

Yeni bölümde ise: Öykü, babasının telefonunu karıştırırken bir video buluyor. Babasının gitmeden önce Öykü için veda mesajı hazırladığını anlayan Öykü, videoyu gözyaşları içinde izliyor. "Babam bana veda etmiş. Nerede şimdi babam?" sorusunu soran Öykü cevap alamıyor.. 

19-05/06/yku-agliyor.png

Candan ne olduğunu anlamadan Cemal'i sorguya çekiyor. Ancak Cemal'in "Başımız sağ olsun, Demir'i kaybettik." sözleri ile Candan da yıkılıyor.. Cemal'in de gözyaşlarını tutamadığı sahnede herkes Demir için gözyaşı döküyor.. 

Buğra Gülsoy Kızım dizisinden ayrıldı mı?

19-05/06/demir.png

Kızına bir veda videosu bırakan Demir'in ölüm ilanını Cemal veriyor. Kendisinin de gözyaşlarına sahip çıkamadığı sahneye göre Demir gerçekten ölmüş gibi görünüyor. Bu durumda dizinin başrol oyuncusu Buğra Gülsoy, dizinin final yapmasına çok az bir zaman kala diziden ayrılıyor.. 

İşte Kızım 31. bölüm fragmanı: 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin