Vuslat bu akşam yok mu? Yeni bölüm saat kaçta?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat yeni bölümü ile ne zaman izleyici karşısına çıkacak?

Nurşah
06 Mayıs 2019 - 17:18
Yeni Bölüm

Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat'ın yeni bölümü bu akşam yok mu? Büyük bir heyecanla beklenen Vuslat 17. bölüm saat kaçta yayınlanacak?

19-05/06/vuslat-yeni-bolum-bu-aksam-yok-mu.jpg

Vuslat saat kaçta yayınlanacak?

Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Pelin Uluksar, Ümit Kantarcılar gibi başarılı isimlerin yer aldığı Vuslat dizisinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Trt 1 ekranlarında bu akşam, ramazan ayı dolayısı ile yayınlanan Ramazan Sevinci adlı program saat 19.00'da izleyici karşısında olacak...

19-05/06/vuslat-yeni-bolum-saat-kacta.jpeg

Bekir Develi'nin sunumu ile ramazan sevincinin yaşanacağı bu programdan sonra ise, saatler 20.15'i gösterdiğinde sevilen dizi Vuslat yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Bu durum Ramazan ayı boyunca bu şekilde devam edecek. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin