Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Öykü'nün gerçek babası ortaya çıktı..

Tv8'in sevilen dizisi Kızım'ın 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Öykü'nün babası bakın kim çıktı...

Merve Mutlu
27 Şubat 2019 - 17:02
Yeni Bölüm

Başrollerinde Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Tuğutlu'nun rol aldığı, Tv8'in sevilen dizisi Kızım'ın 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü merakla beklenen Kızım dizisi, yeni bölümüyle yine izleyenleri heyecanlandıracak. 

Kızım dizisi yeni bölümde neler olacak?

19-02/27/kizim.png

Kızım dizisi 21. bölümde: Öykü, okulda bir kaza geçiriyor. Merdivenlerden düşerek bilincini kaybeden Öykü, hastalığının da etkisiyle zaten sık sık sorun yaşadığı hafızasında daha da geriye gidiyor. Babası Demir'in kızı Öykü için çırpınışları ise izleyenleri duygulandıracak. 

Kızının hafızasını kaybetmesine ve kendisini bile hatırlamamasına üzülen Demir, kızına anlatmaktansa Öykü ile yaşadıkları anıları tekrar yaşayıp hatırlatmaya çalışacak ve ortaya renkli görüntüler çıkacak. 

19-02/27/y.png

Demir, kızı Öykü ile hatıralarını yeniden canlandırırken, Cemal de başka işler peşine düşecek. Öykü'nün okuluna giderek ondan bir saç teli alan Cemal, DNA testi yaptırıyor. Ne sonuç çıkacak merak edilse de Ahu'nun Cemal'e bu korkuyu vermiş olması kafaları karıştırıyor. 

Öykü'nün gerçek babası kim?

19-02/27/test.png

Cemal, babalık testi yaptıracak ve çıkan sonuçlar herkesi oldukça şaşırtacak. DNA testinin sonuçlarına göre: beklenmedik bir şekilde Cemal, Öykü'nün babası olduğunu öğreniyor ve Öykü'nün karşısına çıkarak bunu açıklıyor. Zaten kafası karışık ve hafızası da bulanık olan Öykü'nün bu yeni bilgiye nasıl tepki vereceği ise merakla bekleniyor. 

Kızım dizisi 21. bölüm 2. fragmanı izlemek için; 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin