The Passage 1. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Fox'un gerilim, bilim-kurgu türündeki dizisi The Passage'ın yeni bölümünde neler olacak? The Passage 1. sezon 8. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Fox'un gizem, bilim-kurgu, gerilim türündeki dizisi "The Passage" bu hafta "You Are like the Sun" isimli sezonun yedinci bölümüyle ekranlardaydı. Çift bölümlük sezon finali öncesindeki son bölüm niteliği taşıyan yeni bölümün detaylarına bakacak olursak;

THE PASSAGE 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Brad ve Lila, Amy'i kurtarmayı planlarlarken birlikte geçmiş günlerini yeniden canlandırıp sorgularlar. Savunma Bakanlığı, NOAH Projesi'nde Horace Guilder'i tam yetkiyle donatırken; Sykes ve Richards, Guilder'in planlarının nelere yol açacağı konusunda endişelenmeye başlarlar.

Bu arada Fanning'in büyük planına karşı hazırlanırlarken Amy ve Carter arasındaki bağ her zamankinden daha güçlü hale gelir. Lear ise çok geç olmadan Elizabeth'e yardım etmek için mücadele verirken bu konuda önemli bir kararın eşiğine gelir.

THE PASSAGE 1. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI? BU HAFTA DÜŞÜŞ VAR!

Dizi; Kate Erickson'ın senaryosunu kaleme alıp, Eduardo Sanchez'in yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 3.30 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

19-02/27/the-passage-1x08-fotograf-5-1551275367.jpg

Şimdiye kadarki en düşük reyting/izleyici sayısı rakamlarını elde eden The Passage'ın, Justin Cronin'in çok satan epik üçlemesinden uyarlanması nedeniyle anlatacak daha çok hikayesi olmasına rağmen yeni sezonunun olup olmayacağı konusunda yayıncı kanaldan henüz bir karar çıkmış değil.

THE PASSAGE 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

11 Mart'ta gerçekleşecek çift bölümlük sezon finali öncesindeki yeni bölüm "You Are Not That Girl Anymore" 04 Mart 2019 Pazartesi akşamı Fox ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

THE PASSAGE 1. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Amy bir seçim yapmak zorunda!

Amy'nin dönüşüme yakın olduğunun işaretlerini veren deneyimler yaşamaya başlaması sonrasında Brad (Mark-Paul Gosselaar) herkesi bir araya toplar. Lila (Emmanuelle Chriqui) ve Sykes (Caroline Chikezie), Amy'i Fanning'in (Jamie McShane) etkisinden kurtarabilecek virüs önleyici ilacı sonuç verebilecek mükemmel hale getirmek için zamanla yarışır.

Bu arada Richards (Vincent Piazza) bir yandan Babcock'un (Brianne Howey) zihnine girme girişimlerini engellemeye çalışırken, bir yandan da tesiste tam yetkili hale gelen Guilder'in (James Le Gros) personelin çoğunun ayrılmasına neden olacak gizemli kararının ardından NOAH Projesi'nin içinde kalmaya çalışır.

19-02/27/the-passage-1x08-fotograf-10.jpg

Oyuncu Kadrosu: Mark-Paul Gosselaar (Brad Wolgast), Vincent Piazza (Clark Richards), Saniyya Sidney (Amy Bellafonte), Jamie McShane (Tim Fanning), Caroline Chikezie (Nichole Sykes), Emmanuelle Chriqui (Dr. Lila Kyle), Brianne Howey (Shauna Babcock), McKinley Belcher III (Anthony Carter), Henry Ian Cusick (Dr. Jonas Lear).

Konuk Oyuncular: James Le Gros (Horace Guilder), Jason Fuchs (Grey), Kecia Lewis (Lacey), Kamar de los Reyes (Julio Martinez).

THE PASSAGE YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-02/27/the-passage-1x08-fotograf-2.jpg

19-02/27/the-passage-1x08-fotograf-3.jpg

19-02/27/the-passage-1x08-fotograf-8.jpg

19-02/27/the-passage-1x08-fotograf-11.jpg

19-02/27/the-passage-1x08-fotograf-12.jpg

19-02/27/the-passage-1x08-fotograf-9.jpg

"The Passage" 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin