Kod adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinin adı değişti Hayatımın Şansı oldu!

NTC Medya'nın yeni projesi Kod adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. Dizinin adı Hayatımın Şansı olarak değiştirildi. Hayatımın Şansı dizisinin konusu ne? Hayatımın Şansı dizisinin oyuncuları kimler? Hayatımın Şansı dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Hayatımın Şansı dizisi ne zaman yayınlanacak? Yayın tarihi belli oldu mu? Hayatımın Şansı dizisi fragmanı izle!

Yaptığı projelerle yapım sektöründe adından söz ettiren NTC Medya’nın yeni projesi olan Kod adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri olan dizinin adı değişti. Dizinin yeni adı Hayatımın Şansı oldu. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı da netleşti. Hayatımın Şansı dizisi yakında FOX'ta ekrana gelecek.

22-11/21/hayatimin-sansi-8.JPG

Hayatımın Şansı dizisi fragman yayınlandı mı?

Hayatımın Şansı dizisinden ilk tanıtım ise önceki akşam yayınlandı!

İLGİLİ İÇERİK

22-11/21/hayatimin-sansi-2.JPG

Hayatımın Şansı dizisinin konusu ne?

Küçük kızı ile hayata tutunmaya çalışan Yonca’nın mafya, polis ve “aşk” üçgeninde yaşayacakları hayatını tepe taklak edecektir.

22-11/21/hayatimin-sansi-6.JPG

Hayatımın Şansı dizisinin oyuncuları kimler?

Hayatımın Şansı Dizisi Oyuncu Kadrosunda ise Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Aslı Samat, Nizam Namidar ve Hale Soygazi gibi birçok isim yer alıyor.

22-11/21/hayatimin-sansi-1.JPG

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını ise Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği ve temposu bölümden bölüme artacak olan “Hayatımın Şansı”, çok yakında FOX’ta.

22-11/21/hayatimin-sansi-4.JPG

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin