Kod Adı Kırlangıç'ın yayın tarihi belli oldu!

Merakla beklenen “Kod Adı Kırlangıç”ın yayın tarihi belli oldu. “Kod Adı Kırlangıç” ilk bölümüyle 12 Kasım Pazar günü TRT 1’de ekrana gelecek. Kod Adı Kırlangıç ne zaman başlayacak? Kod Adı Kırlangıç'ın konusu ne? Kod Adı Kırlangıç'ta kimler oynuyor? Kod Adı Kırlangıç dizisinin başrolünde kimler oynayacak?

ozan
31 Ekim 2023 - 13:45
Kültür Sanat

TRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi "Kod Adı Kırlangıç"ın ikinci tanıtımı yayınlandı. Dizi 12 Kasım Pazar günü saat 17.45’te izleyiciler ile buluşacak.

Mahallede kurdukları gizli teknoloji üssünde kendi drone'larını tasarlayan gençlerin yer aldığı tanıtımda ayrıca dizinin hikayesinin geçtiği mahalle ve karakterler de ilk kez ekrana geldi.

23-10/31/dsc02530.jpg

Yayınlanan yeni tanıtım sosyal medyada çok konuşulurken diziseverler ise birçok olumlu yorumda bulundu.

Teknoloji meraklısı çocukların heyecan dolu hikayelerini ekrana taşıyacak olan "Kod Adı Kırlangıç"ta Serkan Şenalp, Gizem Arıkan, Korhan Herduran, Mine Teber, Ayhan Taş, Zeynep Kankonde, Cemil Şahin ve Eray Kaman gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

23-10/31/dsc02603.jpg

Komedi, teknoloji ve heyecan dolu sahneleriyle her yaştan izleyicinin ilgisini çekmeye aday olan “Kod Adı Kırlangıç” dizisinin yönetmen koltuğuna ise Emir Khalilzadeh oturuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin