Kopuk 1. bölümüyle bu akşam Fox'ta başlıyor! Kopuk oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Fox'un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Kopuk iddialı kadrosuyla izleyiciyle buluşuyor. Kopuk dizisi oyuncuları kimlerdir? Kopuk dizisi konusu nedir? Kopuk 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Kopuk dizisi hangi gün başlıyor? Kopuk Ferhan kimdir? Kaan Yıldırım kimdir? Kopuk İpek kimdir? Biran Damla Yılmaz kimdir? Kopuk'un Müjde'di Seray Kaya kimdir? Kopuk'un Esat'ı Sarp Akkaya kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
27 Ocak 2024 - 01:00
Kültür Sanat

Fox'un hikayesiyle iddialı şekilde sezona başlayacak olan Kopuk, bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Kopuk dizisi konusu nedir? Kopuk oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Kopuk dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İLGİLİ İÇERİK

İşte detaylar! Kopuk dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

Ferhan/Orhan (Kaan Yıldırım): Anne ve babasını kaybettikten sonra Tarlabaşı'nda tek başına büyüyen Ferhan, mahallesinde başka hiçbir çocuğun aynı yokluğu çekmemesi için hak etmeyenlerden aldıklarıyla bütün çocukları okutup büyütür, onlara ağabeylik yapar. Mahallesinde yaşanan kötü bir olaydan sonra ise hak edenlerin cezasını çekmesi için avukat Orhan olmaya karar verir.

İpek (Biran Damla Yılmaz): Kasaylar’ın tek varisi. Kendisinin sadece soyadından ibaret olmadığını kanıtlamak ve adaletsizliğe karşı gelmek için avukat olmuştur. Babası gibi sevdiği Sina’nın karanlık işlerinden bihaberdir.

Müjde (Seray Kaya): Annesini kaybettikten sonra kardeşi ile babası Ziya’nın yanına İstanbul’a gelen Müjde, saf ve temiz kalpli biridir. Babasının işlerinden hoşnut olmasa da ses çıkarmaya hakkı yoktur. Kimseyi tanımadığı Tarlabaşı’nda yalnızca Ferhan’dan etkilenmiştir. 

Esat (Sarp Akkaya): İpek’in çalıştığı hukuk bürosunun en yetkili avukatıdır. Bumin’in sağ kolu aynı zamanda da Sina Kasay’ın işleriyle ilgilenen kişidir. Egosu yüksektir ama işinin ehlidir.

Azra (Beren Gökyıldız): Dedesine bir başına bakan, Ferhan’ı çok seven ve ekibine dahil olmak isteyen mahallenin genç kızıdır.

Ziya (Kadir Çermik): Tarlabaşı’ndaki tüm adi suçlar onun işidir. Mahalledeki gençlerin hayatını gasp eden bir düzen kurmuştur ve onları pis işlerinde çalıştırmaktadır. Sina’nın mahalleyi ele geçirmek için kullandığı maşadır. 

Çekirdek ailesinden daha fazlasına sahip çıkanların hikayesi “Kopuk” her cumartesi saat 20.00’de FOX’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin