Kopuk'un Müjde'si kimdir? Seray Kaya kimdir? Kaç yaşında?

Fox'un ekran gelen yeni dizisi Kopuk'un Müjde'si Seray Kaya oyunculuğu ile büyük beğeni topladı. Peki Kopuk'un Müjde'si kimdir? Seray Kaya kimdir? Seray Kaya kaç yaşında, nereli? Kopuk dizisi oyuncuları kimlerdir? Kopuk dizisi konusu nedir? Kopuk 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Kopuk dizisi hangi gün başlıyor? Kopuk Ferhan kimdir? Kaan Yıldırım kimdir? Kopuk İpek kimdir? Biran Damla Yılmaz kimdir? Kopuk'un Müjde'di Seray Kaya kimdir? Kopuk'un Esat'ı Sarp Akkaya kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
27 Ocak 2024 - 21:30
Kültür Sanat

Fox'un hikayesiyle iddialı şekilde sezona başlayan dizisi Kopuk'un iddialı kadrosu da dikkat çekiyor. İlk bölümden beğenilen oyunculuğu ile izleyici karşısına çıkan Seray Kaya ise "Müjde" karakteriyle çok beğenildi. Peki Kopuk'un Müjde'si kimdir? Seray Kaya kimdir? İşte detaylar!

Müjde (Seray Kaya): Annesini kaybettikten sonra kardeşi ile babası Ziya’nın yanına İstanbul’a gelen Müjde, saf ve temiz kalpli biridir. Babasının işlerinden hoşnut olmasa da ses çıkarmaya hakkı yoktur. Kimseyi tanımadığı Tarlabaşı’nda yalnızca Ferhan’dan etkilenmiştir. 

SERAY KAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Seray Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lise eğitiminden sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.İlk kez 2012 yılında Atv'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide "Rezzan" karakterine hayat verdi. 2014 ile 2015 yılları arasında FOX'da yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde "Miray" karakterini canladırdı. 2016 yılında Show TV'de yayınlanan Gülümse Yeter dizisinde "Gül" rolünü üslendi. 2017 ve 2020 yılları arasında FOX'da yayınlanan Kadın dizisinde "Şirin Sarıkadı" karakterini canlandırarak ile asıl çıkışını yakaladı. Yapım yılı 2019 olan Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminde "Maria" karakteriyle ilk beyaz perde deneyimini yaşadı. Son olarak, 2020'den 2021'e kadar Atv'de Kuruluş Osman dizisinde "Lena Hatun" karakterini canlandırdı. Ardından ise kısa süreliğine Mahkum dizisinde Cemra karakterine hayat verdi

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin