Korkma Ben Yanındayım 4. Bölümde aradan tam 7 sene geçti! İnci ve Mert yıllar sonra yeniden karşılaştı!

MedYapım imzalı NOW’ın yepyeni dizisi Korkma Ben Yanındayım 4. bölümüyle ekrana geldi. Peki Korkma Ben Yanındayım dizisinin 4. bölümünde neler yaşandı? Korkma Ben Yanındayım dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Korkma Ben Yanındayım 5. bölümde neler olacak? Korkma Ben Yanındayım dizisinin konusu ne? Korkma Ben Yanındayım dizisinde kimler rol alıyor? Korkma Ben Yanındayım dizisi uyarlama mı? Korkma Ben Yanındayım dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? İşte detaylar!

Volkan Usta
31 Mart 2024 - 09:15
Kültür Sanat

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Merve Çolak’ın üstlendiği, senaryosunu ise Erkan Birgören’in kaleme aldığı NOW’ın yepyeni dizisi Korkma Ben Yanındayım 4. bölümüyle ekrana geldi.

KORKMA BEN YANINDAYIM'IN 4. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Aradan tam 7 sene geçer. O 7 senede neler olmuştur neler… İnci, her şeye rağmen doktor olmayı başarmış ve Masal’ına kavuşmuştur. Tüm bunları yalnız başarmak zorunda da kalmamıştır. Masal’ına çok iyi bir baba olan birinin yardımını almıştır.

Her ne kadar bu yardımcı melek İnci’nin hayalindeki kişi olmasa da mutlu bir hayat sürdürmektedirler. Fakat İnci’yi yeni bir sürpriz beklemektedir. İnsan geçmişinden kaçamazmış.

Kader, İnci’yi yeniden geçmişi ile yüzleştirmek zorunda bırakır ve maalesef herkes geçmişin yükünün altından kalkabilecek güce sahip değildir. Peki bu sefer bu yükün altında ezilen kim olacaktır?

Korkma Ben Yanındayım her Cumartesi saat 20.00’de NOW’da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin