NOW birçok dizisini bitiriyor! Sırada hangi diziler var?

NOW'un sezona hızlı giriş yapan dizisi Korkma Ben Yanındayım için final vakti yaklaşıyor. Peki Korkma Ben Yanındayım ne zaman bitiyor? Korkma Ben Yanındayım dizisinin finali ne zaman? Korkma Ben Yanındayım dizisi kaçıncı bölümde bitiyor? Korkma Ben Yanındayım dizisi neden bitiyor? Korkma Ben Yanındayım dizisinin 6. bölümünde neler yaşandı? Korkma Ben Yanındayım dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Korkma Ben Yanındayım 7. bölümde neler olacak? Korkma Ben Yanındayım dizisinin konusu ne? Korkma Ben Yanındayım dizisinde kimler rol alıyor? Korkma Ben Yanındayım dizisi uyarlama mı? Yabani ne zaman bitiyor? Gaddar kaçıncı bölümde final yapacak? Şahane Hayatım ne zaman ekrana veda ediyor? Kirli Sepeti neden ve ne zaman final olacak?

Volkan Usta
22 Nisan 2024 - 16:50
Kültür Sanat

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Merve Çolak’ın üstlendiği, senaryosunu ise Erkan Birgören’in kaleme aldığı NOW’ın yepyeni dizisi Korkma Ben Yanındayım reytinglere kurban olmuştu. NOW hangi yapımlarını yeni sezona taşıyacak? İşte detaylar!

Gelecek sezon için çalışmalara başlayan NOW birçok yapımını bu sezon bitirme karar aldı. Özellikle "Hudutsuz Sevda" ve "Kızıl Goncalaryapımlarına yeni sezonda da yer vermeyi hedefleyen kanal diğer dizilerine bu sezon veda etmeye hazırlanıyor.

Yabani, Gaddar ve Şahane Hayatım dizilerini bu sezon final yaptırmak isteyen kanal, ayrıca geçtiğimiz hafta Korkma Ben Yanındayım dizisinin cumartesi 6. bölümü yayınlanan dizi 7. bölümde ekrana veda edecek. Yine sevilen dizilerden Şahane Hayatım için de kesin final kararı verildi. Reytingleri toparlanmayan dizinin 30. Bölümde ekrana veda etmesi planlanıyor.

Ayrıca NOW’un pazar günleri yayınlanan dizisi Kirli Sepeti için final kararı alınmıştı. Ancak son haftalarda reytinglerin yükselmesi üzerine yapım şirketi ekibe dizinin yeni sezonda da devam edeceğini açıkladı. 

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin