Korkma Ben Yanındayım'ın İnci'si kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Kaç yaşında?

NOW’ın, MedYapım imzalı yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım'ın İnci'si Nilsu Berfin Aktaş ilk bölümden çok beğenildi. Peki Korkma Ben Yanındayım dizisinin İnci'si kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Korkma Ben Yanındayım Selahattin kimdir? Şevket Çoruh kimdir? Korkma Ben Yanındayım Seher kimdir? Günay Karacaoğlu kimdir? Korkma Ben Yanındayım İnci kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Korkma Ben Yanındayım Mert kimdir? Eren Ören kimdir? Korkma Ben Yanındayım Turgut kimdir? Murat Aygen kimdir? Korkma Ben Yanındayım'ın Aylin'i Didem Balçın kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
09 Mart 2024 - 20:20
Kültür Sanat

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Merve Çolak’ın üstlendiği, senaryosunu ise Erkan Birgören’in kaleme aldığı NOW’ın yepyeni dizisi Korkma Ben Yanındayım ilk bölümüyle ekrana gelirken, dizinin ilk bölümünde "İnci" karakteriyle izleyicinin karşısına çıkan Nilsu Berfin Aktaş oyunculuğu ile çok sevildi. Peki Korkma Ben Yanındayım dizisinin İnci'si kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir? İşte detaylar!

İnci (Nilsu Berfin Aktaş): Ailenin İnci’si! Ulusözler Koleji’nin burslu öğrencisidir. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert’ten hamile kalır. Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerine koşan iki gencin hayatı sonsuza kadar değişir.

NİLSU BERFİN AKTAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1998 doğumlu Nilsu Berfin Aktaş, Yetenek Evi Sanat Akademisi'nden mezun oldu. 2018 yılında Geleceğin Starı adlı yarışmada adından söz ettiren Aktaş, oyunculuk hayatına 2019 yılında Ersoy Güler'in yönetmenliğini üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle başladı. Nilsu Berfin Aktaş, 2021 yılında yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı Benim Hayatım adlı dizide başrol olmuştur.  48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Yıldızı Parlayanlar Ödülü’nün sahiplerinden biri olan Nilsu Berfin Aktaş şarkı söylemeyi ve dans etmeyi çok seviyor. Nilsu Berfin Aktaş iyi derecede ingilizce biliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin