Korku dizisi Castle Rock 3. sezonu ile geri dönecek mi?

Stephen King imzalı Castle Rock 3. sezonu ile dönecek mi sorusu cevabını buldu! Yayıncı platform Hulu diziyi resmen iptal etti! Detaylar...

Korku ustası Stephen King'in The Dead Zone, Cujo, The Body gibi hikayelerinden aşina olduğumuz kurgusal kasabadan ismini alan Hulu dizisi "Castle Rock" hayranlarına kötü haber!

CASTLE ROCK BURAYA KADAR! DİZİ İPTAL EDİLDİ!

İlk sezonu 2018, ikinci sezonu 2019 yılında yayınlanan prsikolojik gerilim-korku türündeki yapımın 3. sezonu gelmeyecek! Dijital yayın platformu Hulu diziyi resmen iptal etti.

Antoloji türündeki dizinin ikinci sezonu bir yıldan uzun bir süre önce sona ermiş olup yeni sezon ile ilgili bugüne kadar bir haber ya da beklenti mevcut değildi. Aslında bir süre önce alınan bu karar artık resmi hale gelmiş oldu.

Yapımcıların Castle Rock'ı başka bir kanal ya da platformda devam ettirme düşüncesinin mevcut olmadığını da belirtelim.

20-12/01/castle-rock-2-sezon-afisi.jpg

Hulu, J.J. Abrams'ın Bad Robot Productions yapım şirketi ve Stephen King üçlüsünün mini dizi 11.22.63'ün ardından ikinci iş birliği niteliğindeki Castle Rock'ın ilk sezon oyuncu kadrosunda André Holland, Bill Skarsgård, Melanie Lynskey, Jane Levy, Sissy Spacek gibi isimler rol alırken; ikinci sezon oyuncu kadrosu ise Lizzy Caplan, Paul Sparks, Yusra Warsama, Barkhad Abdi, Tim Robbins, Elsie Fisher ve Matthew Alan'dan oluşuyor.

Sam Shaw & Dustin Thomason ikilisinin televizyon için geliştirdiği projede bu ikili ile birlikte J.J. Abrams, Vince Calandra, Ben Stephenson, Stephen King ve Liz Glotzer yönetici yapımcı kadrosunda yer alıyorlar.

20-12/01/castle-rock-dizisi.jpg

HULU'NUN SON DÖNEMDE İPTAL EDİLEN DİZİLERİ

Castle Rock böylelikle High Fidelity, Harlots, Future Man ve Runaways gibi platformun iptal edilen diğer dizileri arasına katılmış oldu.

"Castle Rock" (Hulu) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin