Merve Mutlu
01 Aralık 2020 - 14:59
Gündem

İnci Türkay, Gizem Güven, Defne Joy Foster, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner gibi sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile 2003 yılında Kanal D ekranlarında başlayan ve 2006 yılında 131. bölümü ile ekranlara veda eden Sihirli Annem adlı dizinin Exxen için hazırlanan yeni versiyonunun bir oyuncusu daha belli oldu.

20-12/01/sihirli.png

Süreç Film imzasıyla hazırlanan dizi, 10'ar bölüm halinde 2 sezon olarak çekilecek. Yeni yılda yayında olacak dizide, Betüş'ü canlandıracak olan yeni oyuncu Açelya Topaloğlu olurken, Nevra Serezli'nin Dudu rolünü Nergis Kumbasar, Gül Onat'ın Perihan karakterini ise Lale Başar canlandıracak. Betüş'ün fani kocası Sadık'ı da Emre Altuğ üstlendi.

Defne Joy Foster'ın canlandırdığı Sihirli Annem'in Eda'sını Tara Mcmillen canlandıracak!

20-12/01/tara.png

Sevilen oyuncuları kadrosunda toplamaya devam eden Sihirli Annem'in yeni versiyonu için hazırlıklar devam ederken Betüş'ün kız kardeşi Eda karakterini canlandıracak isim de belli oldu. Şüpheli ölümü ile herkesi yasa boğan Defne Joy Foster ile bilinen karakteri Foster'a olan benzerliği ile de dikkat çeken Tara Mcmillen canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin