Gain dizisi Terapist'in kadrosuna İlayda Alişan da katıldı!

Gain platformunun yeni dizisinin oyuncuları belli olmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
01 Aralık 2020 - 13:59
Gündem

Türkiye'nin yeni dijital içerik platformu olan ve Gözde Akpınar tarafından kurulan Gain medya için hazırlanan Terapist'in hazırlıkları devam ediyor. "10 bin adım" ve "Senkron" projelerini de hazırlayan platformun çalışmaları hızlandı.

20-12/01/gain.png

Hafızalara Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi nedeniyle 30 TV kanalında birden eşzamanlı olarak #özgecaniçin yazısı ile logo dahi kullanmadan ekran karartma yaptırması ile kazınan Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar tarafından kurulan Gain Medya'nın yeni dizi Terapist'in kadrosundaki bir isim belli oldu.

Gain dizisi Terapist'in kadrosuna İlayda Alişan da katıldı!

20-12/01/ilayda-alisan.jpg

Zeynep Dadak'ın yöneteceği psikolojik gerilim türündeki yeni dizinin oyuncu kadrosu için Muhammed Uzuner, Murat Kılıç, Zeynep Çamcı ve Çağdaş Onur Öztürk ile görüşmeler devam ederken Çukur dizisinde yıldızı parlayan İlayda Alişan ile anlaşma imzalandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin