Çukur Selim öldü mü? Öner Erkan diziden ayrılıyor mu?

Çukur dizisinde heyecan yine dorukta.

Merve Mutlu
01 Aralık 2020 - 12:58
Gündem

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı; Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Barış Arduç gibi isimleri son sezonda kadrosuna dahil eden Çukur dizisi, yeni sezonda kadrosuna dahil olan oyuncularla da adından söz ettirmeyi başarmıştı.

20-12/01/ukur.jpg

Meral Çetinkaya, İrem Sak, Nejat İşler, Mustafa Avkıran gibi isimlerin kadrosuna dahil olduğu, çeşitli düşmanlara karşı Çukur'u korumaya çalışan Koçovalılar'ın hikayesini ekranlara taşıyan, kimi zaman şiddet içerikli sahneleri ile eleştirilerin hedefi olan kimi zaman da ses oldukları sosyal sorumluluk projeleri ile gündeme gelen dizinin kadrosundaki hareketlilik devam ediyor.

Çukur Selim öldü mü? Öner Erkan diziden ayrılıyor mu?

20-12/01/ner-erkan.jpg

Sinan Öztürk'ün yönettiği, Gökhan Horzum'un yazdığı Ay Yapım imzalı Çukur dizisi 125. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanırken kadronun sevilen isimlerinden biri olan Öner Erkan'ın kadrodan ayrıldığı öğrenildi. Selim'in ölmesi ile Erkan diziye veda etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin