Korku dizisi NOS4A2'yu tanıyalım! NOS4A2 konusu, fragmanı ve başlangıç tarihi!

Stephen King'in oğlu Joe Hill'in romanından uyarlanan NOS4A2 dizisi için geri sayım başladı. NOS4A2 nasıl bir dizi? Dizinin konusu, başlangıç tarihi ve bölümden kareler...

Joe Hill'in doğaüstü ve dehşet verici türde aynı isimdeki romanının uyarlaması olan AMC dizisi "NOS4A2" için ilk fragman yayınlanırken dizinin başlangıç tarihi de belli oldu.

NOS4A2 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ashleigh Cummings ve Zachary Quinto'yu başrollerinde bulunduran dizinin 10 bölümden oluşan ilk sezonu 02 Haziran Pazar akşamı Fear the Walking Dead'in 5. sezon prömiyerinin ardından başlarken; sezonun tüm bölümleri aynı gün AMC Premiere abonelerine sunulacak.

19-03/31/nos4a2-dizi-foto4.jpg

Duyuru; Anaheim, Kaliforniya'da düzenlenen popüler kültür etkinliği WonderCon'da gerçekleşirken showrunner/yürütücü yapımcı Jami O'Brien, yürütücü yapımcı Joe Hill ve oyuncu kadrosundan Cummings, Quinto, Olafur Darri Olafsson, Ebon Moss-Bachrach ve Jahkara Smith etkinlikte diziyi temsil eden isimler oldular.

"NOS4A2" KONUSU

Peki; NOS4A2 nasıl bir dizi? Konusu ne?

Hill'in 2013'te yayımlanan çok satan romanından uyarlanan dizinin hikayesi; kayıp şeyleri bulma konusunda doğaüstü, sıra dışı bir yeteneğe sahip olduğunu keşfeden genç bir kadın Vic McQueen'e (Cummings) odaklanıyor.

Hikayenin bir diğer önemli karakteri Charlie Manx (Quinto) ise Rolls-Royce'una aldığı masum çocukları gerçek hayattan koparıp her günün bir Noel günü olarak yaşandığı eğlence dolu Noelistan'a götüren ve bu yolculuk sırasında sapkın hayal gücüyle onları korkunç varlıklara dönüştürme yeteneğine sahip doğaüstü bir kötü adamdır.

19-03/31/nos4a2-dizi-foto8.jpg

Victoria'nın özel yeteneği sayesinde Manx ile yollarının kesişmesi hikayeye yön veren kilit nokta olacaktır. Victoria; Manx'ı engellemek, ona karşı koymak ve masum kurbanları kurtarma çabasındayken aklını kaybetme ya da Manx'e kendini kurban etme riskiyle de karşı karşıyadır. Vic ve Charlie arasındaki bu mücadele kızışırken Vic ölümü bile göze alacaktır.

"NOS4A2" OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda Quinto ve Cummings'e, Ólafur Darri Ólafsson (Bing Partridge), Virginia Kull (Linda McQueen), Ebon Moss-Bachrach (Chris McQueen), Jahkara Smith (Maggie Leigh) ve Ashley Romans (Tabitha Hutter) eşlik ediyor.

19-03/31/nos4a2-dizi-foto.jpg

AMC Studios ve Tornante Television ortak yapımcılığında hazırlanan NOS4A2'nun yürütücü yapımcı kadrosu ise showrunner Jami O'Brien (Fear the Walking Dead, Hell On Wheels), Tornante Televison Eş Başkanı Lauren Corrao, Joe Hill'den oluşuyor.

"NOS4A2" DİĞER KARELER

19-03/31/nos4a2-dizi-foto3.jpg

19-03/31/nos4a2-dizi-foto2-1554034113.jpg

19-03/31/nos4a2-dizi-foto5.jpg

19-03/31/nos4a2-dizi-foto6.jpg

19-03/31/nos4a2-dizi-foto7.jpg

19-03/31/nos4a2-dizi-foto9.jpg

"NOS4A2" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin