Savaşçı neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Nurşah
31 Mart 2019 - 12:35
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda Murat Serezli, Berk Oktay ve pek çok sevilen ismin yer aldığı Savaşçı yeni bölümü ile bu akşam izleyici karşısında olacak mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

19-03/25/savasci-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

Savaşçı yeni bölüm ne zaman? 

Sevilen dizi Savaşçı merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkmayacak. 31 Mart Yerel Seçimleri dolayısı ile Fox Tv ekranlarında saat 19.00'da Fox Seçim 2019 programı yer alacak ve tüm gece boyunca devam edecek...

19-03/25/savasci-yeni-bolum-yok-mu.jpg

Sevilen askeri temalı geçtiğimiz pazar akşamı 68. bölümü ile ekranlardaydı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizi son bölümü ile tüm gruplar kategorisinde birinci sırada yer alıyordu... Savaşçı dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümü ise 7 Nisan Pazar akşamı Fox Tv ekranlarında olacak. 

Savaşçı 69. yeni bölüm fragmanı

##

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin