Kardeş Çocukları neden yok? Yeni bölüm tarihi ne zaman?

Star ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kardeş Çocukları bu hafta ekranlarda olmayacak. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
31 Mart 2019 - 12:31
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Mehmet Aslantuğ'un rol aldığı, hayatları bambaşka yönlere evrilen iki kardeşin sırlarla dolu hayatlarının yeniden kesişmesini konu alan Kardeş Çocukları dizisi bu hafta ekranlarda olmayacak..

19-03/25/mran-umay.png

Ümran'ın, Cemal'in yaşadığını ve Umay'ın yeni yalanlarını öğrendiği, Volkan ile Hayat'ın aralarındaki yakınlaşmanın Hayal ve idil tarafından öğrenilmesi ile heyecanın doruğa çıktığı Kardeş Çocukları dizisi bu hafta yayınlanmayacak. 

Kardeş Çocukları bu hafta neden yok?

19-03/25/kardes-c.png

Kardeş Çocukları dizisi, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle 10. bölüm bu hafta yayınlanmayacak. Cemal'in Ümran'ı sıkıştırarak Yıldırım Saner'in kim olduğunu öğrenmeye çalıştığı, Cemal'in öfkesine yenik düşerek Ümran'a saldırdığı ve Volkan'ın gelişi ile kurtulabildiği yeni bölümde gerilimin artacağı Kardeş Çocukları 10. bölümü, 7 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'da ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. 

Kardeş Çocukları son bölümde neler oldu?

Ümran, Cemal'in yaşadığını ve yakınlarında olduğunu öğrenerek ona saldırdı. Elindeki kozları değerlendiren Cemal ise Ümran'ı yeniden eşi, Umay'ı ise kölesi yapmanın peşindeydi. Şimdiye kadar, kendi kızı olmasına rağmen Hayat'a hiçbir sevgi ve sahiplenme belirtisi göstermeyen Umay'ın, Hayat uyurken yanına gidip saçlarını okşaması ve "Anneler çocuklarını korumak için gerekirse çocuklarından bile vazgeçerler." sözleri ise izleyenlerin kafasını karıştırmıştı. 

19-03/25/kc.png

Yıldırım Saner'in yeğeni olan İdil ile aralarında yakınlaşma yaşanan Volkan'ın, havuzdayken Hayat'ı öpmesi ve bu anları İdil'in görmesi ise ortalığı karıştırmış, İdil Volkan'dan gördüklerinin hesabını sorarken, Hayat ile Volkan'ın bu durumu konuşması sırasında gelen Hayal olanları öğrenmişti. Volkan ise Hayal'e, Hayat'ı kast ederek, "Hissettiklerim de hissedemediklerim de senin suçun değil Hayal." diyerek hislerini açıklamıştı. Hayal'in "ikiyüzlü, yalancı" dediği Hayat, Hayal'den saklanmaya çalışırken, Ümran da Cemal'i kızı Hayat'tan saklamaya çalıştı.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin