Nöbet bu hafta neden yok? Yeni bölümün tarihi ne zaman?

Show tv ekranlarının yeni olmasına rağmen oldukça sevilen dizisi Nöbet'in yeni bölümü bu hafta ekranlarda olmayacak. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
31 Mart 2019 - 12:30
Yeni Bölüm

Başrollerinde Yurdaer Okur, Cahit Kayaoğlu, Saygın Soysal ve İpek Karapınar gibi isimlerin yer aldığı, yapımcılığını da uzun yıllar Kurtlar Vadisi ile adından sıkça söz ettiren Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Nöbet dizisi bu hafta ekranlarda olmayacak. 

19-03/25/boom.png

Yapımcılığını PANA Film'in üstlendiği askeri dizinin 5. bölümü, fragmanı yayınlanmasına rağmen bu hafta yayınlanmayacak. 31 Mart Yerel seçimleri nedeniyle ekrana bir hafta ara verecek olan Nöbet'in yeni bölüm fragmanında; Zeynep’in eşi Yiğit'e “Evliliğimize bu şekilde devam etmek istemiyorum!” sözleriyle Yiğit de izleyenler de şaşırırken, heyecan dolu kovalamaca sahneleri oldukça dikkat çekecek. 

Nöbet yeni bölüm ne zaman?

19-03/25/bnonbet-5.png

Nöbet dizisi, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle 5. bölüm bu hafta yayınlanmayacak. Ferit Cevran'ın abisi Ziya Cevran'ın Binbaşı Barış Kalender’e verdiği sözü çiğnemesi ile gerilimin artacağı Nöbet'in 5. bölümü, 7 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'da Show ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin