Tozkoparan neden yok? Yeni bölüm tarihi ne zaman?

TRT ekranlarının sevilen dizisi Tozkoparan bu hafta yayınlanmayacak. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
31 Mart 2019 - 12:26
Yeni Bölüm

TRT ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Tozkoparan bu hafta yeni bölümü ile ekranlarda olmayacak. Küçük bir çocuk olan Mete karakterinin, hastalığıyla mücadele etmek için ailesiyle birlikte, İstanbul'dan küçük bir kasabaya yerleşmesiyle başlayan ve Mete'nin okçuluk sporu ile tanışırak, art arda yaşadığı maceraları konu alan Tozkoparan'ın 20. bölümü bu hafta ekranlarda olmayacak.. 

19-03/25/19.jpg

Tozkoparan son bölümde neler olmuştu?

Salih’in ormanda gizemli bir kapıdan içeri girdiğini gören çocuklar onu takip ederek bir anda kendilerini yer altındaki karanlık koridorlarla dolu bir yapının içinde buldular. Uzun süre Mete’den haber alamayan Yasemin tedirgin oldu ve bu durumu fırsat bilen Ayla, Yasemin’i Salih’e karşı cephe almaya zorladı. Yer altındaki tünellerde şifreli bir kapı keşfeden çocuklar kapıyı açabilmek için bu şifreleri çözmeye çalıştılar. 

Tozkoparan neden yok?

19-03/25/tozkop.jpg

Tozkoparan dizisi, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle 20. bölüm bu hafta yayınlanmayacak. Sevilen dizi Tozkoparan, 7 Nisan Pazar akşamı saat 17.00'da ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin