Korku dizisi Paranormal 1. sezonuyla Netflix'te başladı! Paranormal nasıl bir dizi?

Geçmişi ona musallat oldu... Netflix'in korku dizisi Paranormal başladı! Mısır yapımı korku dizisinin konusu, fragmanı, oyuncuları...

Geçmişi ona musallat oldu... Hakikat arayışında kendini kaybetti...

NETFLIX'İN MISIR MENŞELİ KORKU DİZİSİ PARANORMAL BAŞLADI!

Ahmed Khaled Tawfik'in çok satan kitap serisinden uyarlanan korku dizisi "Paranormal" 1. sezonuyla 05 Kasım 2020 Perşembe günü Netflix arşivindeki yerini aldı.

Doğaüstü olaylara şüpheyle yaklaşan bir hematologun, geçmişinden bir hayaletin rahatsız etmeye başlamasıyla kendini bir dizi açıklanamayan olayın içinde bulması ve istemeyerek de olsa doğaüstü gizemli olayları araştırmada bir başvuru noktası haline gelmesini konu edinen dizinin ilk sezonu 6 bölümden oluşuyor.

20-11/05/paranormal-dizi-poster.jpg

Amr Salama'nın yaratıcısı olduğu Mısır yapımı Paranormal'ın ilk sezon bölüm rehberi şu şekilde:

- 1. sezon 1. bölüm: "Ev Efsanesi" (52 dakika)
- 1. sezon 2. bölüm: "Firavunun Laneti Efsanesi" (47 dakika)
- 1. sezon 3. bölüm: "Mağara Bekçisi Efsanesi" (56 dakika)
- 1. sezon 4. bölüm: "Su Perisi Efsanesi" (49 dakika)
- 1. sezon 5. bölüm: "Sukkubus Efsanesi" (45 dakika)
- 1. sezon 6. bölüm: "Ev Efsanesi: Geri Dönüş" (54 dakika)

"PARANORMAL" KONUSU VE OYUNCULARI

Paranormal'ın detaylı özetine bakacak olursak;

Karanlık bir mizah anlayışına sahip alaycı bir hematoloji profesörü olan Refaat İsmail'in (Ahmed Amin), bazı paranormal deneyimler yaşamaya başladıktan sonra dünyası alt üst olmuş ve yaşamı boyunca tutunduğu bilimsel inançları sorgulanmaya başlamıştır. Refaat, bu olaylarla birlikte üniversite meslektaşı Maggie Mckillop (Razane Jammal) ile birlikte paranormal dünyaya girer ve sevdiklerini, etraflarını saran büyük tehlikeden kurtarmaya birlikte çalışırlar.

20-11/05/paranormal-izle.jpg

Oyuncu kadrosunda Ahmed Amin ve Razane Jammal'a Ayah Samaha (Huwaida Abdel Moniem), Samaa Ibrahem (Raeefa Ismail), Roshdy El Shamy ve Reem Abd El Kader (Shiraz) eşlik ediyorlar.

"Paranormal" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin