Merve Mutlu
05 Kasım 2020 - 17:07
Gündem

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı magazin bombasına bomba gibi düşüp ani ayrılıkları ile herkesi şoke ederken geçtiğimiz günlerde ayrıldık açıklaması yapan Cem Yılmaz'ın bu kez de Saadet Özsırkıntı ile beraber olmaya başladığı iddiaları gündeme düşmüş ve merak uyandırmıştı. Saadet Özsırkıntı'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

20-11/05/cem-saadet.jpg

TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye programında sunuculuk yapan Saadet Özsırkıntı'nın geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz'ın gösterisini izlemeye gittiği, gösterinin ardından kulise gittiği ve numara alışverişi yaptıkları konuşulmuştu. Cem Yılmaz'ı daha önceden de tanıdığını belirten Özsırkıntı, "Her selamlaştığım aşka evrilmesin" dedi.

Saadet Özsırkıntı'dan flaş Cem Yılmaz'la beraberlik iddialarına yanıt geldi!

20-11/05/saadet-ozsirkinti.jpg

"Yaşadığımız bu zor günlerde bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak benim için inanın çok üzücü. Doğru, oyununa gittim, kendisini daha önceden işim gereği tanıyorum, kulisine de uğradım. Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Yanlış ve yalan bilgilerle hele ki ağzımdan çıkmış gibi gündem yaratılmasın lütfen sizden ricamdır." diyen Özsırkıntı iddiaları yalanladı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin