Aile Şirketi'nin 2. sezon onayı çıktı!

Sevilen dizinin 2. sezonu geliyor.

Merve Mutlu
05 Kasım 2020 - 17:17
Gündem

Birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren oyuncu kadrosu ve eğlenceli senaryosu ile dikkat çeken yeni nesil komedi dizisi Aile Şirketi, Digiturk’ün internet tabanlı içerik platformu beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluştu ve oldukça sevildi.

20-11/05/as.jpg

Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ve usta oyuncu Müfit Kayacan'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı 25 Yapım imzalı dizi, 6 Ağustos Perşembe günü yayınlanan ilk 3 bölümün ardından her Perşembe yepyeni iki bölümüyle beIN CONNECT izleyicilerinin ekranlarına geldi.

Aile Şirketi'nin 2. sezon onayı çıktı!

20-11/05/aile-sirketi.png

Senaryosunu Murat Kaman ve Emrah Kaman’ın birlikte kaleme aldığı, yönetmenliğini Koray Şahin’in yaptığı ve 20'şer dakikadan oluşacak olan bölümleri ile yerini alacak olan dizi 2. sezon onayını almayı başardı. Sevilen dizinin yeni bölümlerinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin