Netflix'in mini suç dizisi Carmel: Maria Marta'yı Kim Öldürdü? başladı!

Arjantin'deki en tartışmalı ceza davalarından birisi Netflix'in mini suç dizisi Carmel: Maria Marta'yı Kim Öldürdü? (Carmel: Who Killed Maria Marta?) ile gözler önüne seriliyor.

- Ambulans lazım, acil bir durum... Küvette düşen biri için. Görünüşe göre boğulmuş...
- Adresiniz lütfen
- Carmel Golf Kulübü

GERÇEK SUÇ SERİSİ "CARMEL: MARIA MARTA'YI KİM ÖLDÜRDÜ?" NETFLIX'TE!

Netflix'in gerçek suç belgeseli türündeki mini dizisi "Carmel: Maria Marta'yı Kim Öldürdü? (Carmel: Who Killed Maria Marta?)" 05 Kasım 2020 Perşembe tarihinde Netflix izleyicisiyle buluştu.

Peki, Arjantin'deki en tartışmalı ceza davalarından biri olan María Marta García Belsunce'nin ölümünü çevreleyen koşulları konu alan belgesel dizi "Carmel: Maria Marta'yı Kim Öldürdü?"de izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

Bir kadın küvette ölü halde bulunur. Küvetin yakınında ise bir kan birikintisi mevcuttur. Eşi bunun bir kaza olduğunu iddia etse de otopsi bambaşka bir öyküyü ortaya çıkarır.

20-11/05/netflix-carmel-maria-marta.jpg

"CARMEL: MARIA MARTA'YI KİM ÖLDÜRDÜ?" BÖLÜM REHBERİ

4 bölümlük yapımın bölüm rehberi şu şekilde:

- 1. sezon 1. bölüm: "Yağmurlu Bir Pazar Günü" (56 dakika)
- 1. sezon 2. bölüm: "Beş Kurşun ve bir Zımbırtı" (55 dakika)
- 1. sezon 3. bölüm: "Duruşma" (60 dakika)
- 1. sezon 4. bölüm: "Bir Hikâye Anlatmak İçin" (59 dakika)

Yayınlanmamış materyalleri sunan ve olayın birinci şahıs kahramanları ile cinayet hakkında çeşitli hipotezleri araştırıp sorgulayan yapımın yazar kadrosunda Lucas Bucci, Alejandro Hartmann, Sofía Mora, Tomas Sposato bulunuyor.

20-11/05/maria-marta.jpg

Bölümlerin yönetmen koltuğunda ise Alejandro Hartmann oturuyor.

"Carmel: Maria Marta'yı Kim Öldürdü?" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin