Koronavirüs haritası merak uyandırıyor! İşte o harita!

Harita üzerinden Covid 19 vakalarını anlık görüntüleyebilirsiniz.

Merve Mutlu
27 Mart 2020 - 10:30
Viral

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve nasıl başladığı bilinmese de dünya geneline yayılan Covid 19 adıyla da bilinen Koronavirüs, Türkiye'de de etkisini gösteriyor. 3.629 kişinin test sonucunun pozitif çıktığı ülkemizde 75 kişi de bu salgın nedeniyle hayatını kaybetti...

Koronavirüs haritası nedir?

20-03/27/corona-map.png

Koronavirüs haritası: vakaları ve ölüm sayısını anlık olarak görüntüleyebileceğiniz bir liste sunan gelişmiş bir haritadır.İnternet üzerinden Corona map'e giren vatandaşlar sayıları anlık olarak takip edebiliyor. Worldometer adlı internet sitesinin bilgisine göre: dünya genelindeki vaka sayısı 542 bine ulaştı. Türkiye'nin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Türkiye'de Koronavirüs durumu ile ilgili en son, "Test sayımız dün 5.035’ti. BUGÜN 7.286 olarak gerçekleşti. 1.196 yeni tanı kondu. Hastalar ve temas çevreleri izole edildi. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75’e, hasta sayımız 3.629’a ulaştı. Sizi ısrarla tedbirleri uygulamaya davet ediyorum." açıklamasında bulunmuştu. Peki 27 Mart Cuma günü için Corona haritası üzerinde yer alan vakalar neler? Corona map ile Corona Virüsü ölüm ve vaka sayılarını siz de takip edebilirsiniz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin