Outmatched 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

Amerikan Pastası'nın yıldızı Jason Biggs ve Maggie Lawson'lı komedi dizisi Outmatched'ın sezon finali bölümünde neler olacak? Outmatched 1. sezon 10. bölüm konusu ve fragmanı...

Jason Biggs ve Maggie Lawson'lı komedi dizisi "Outmatched" geçtiğimiz hafta sezonun dokuzuncu bölümü "Black Mold" ile ekranlara geldi.

OUTMATCHED 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Lon Zimmet'in yaratıcısı olduğu Outmatched'in hikayesi; üçü yüksek IQ'lu dört çocuk büyütmeye çalışan Atlantic City'li bir çifte odaklanıyor. Yayınlanan son bölümde; evin bodrumunun, küflenmesi nedeniyle üç hafta sürecek bir bakıma girecek olması Mike ve Kay'i endişelendirir. Evdeki vakitlerinin büyük bölümünü bodrumda geçiren çift yeni yaşam tarzlarından kısa sürede bunalırlar. Çocuklar ise anne ve babasına sürpriz yapıp onlar için bir gecelik tatil ayarlarlar. Ancak Nicole ve Bryan evin sorumluluğunu almanın, çocuk bakmanın göründüğü kadar kolay olmadığını kısa sürede anlayacaklardır.

20-03/26/outmatched-1x09-foto2.jpg

OUTMATCHED 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Victor Gonzalez'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 2.576 milyon izleyici rakamlarını elde edip son altı bölümünün en yüksek oranlarını ortaya koydu.

Bu bölümle sezon finalini gerçekleştirecek olan Outmatched'ın vasat düzeyde seyreden izlenme oranları nedeniyle geleceği henüz belirsiz.

OUTMATCHED 1. SEZON 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Anthony Joseph Rich'in (Man with a Plan, The Cool Kids) yönetmen koltuğunda oturduğu Outmatched'ın 10. ve sezon finali bölümü "Royal Rumble" 26 Mart 2020 Perşembe akşamı Fox ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

20-03/26/outmatched-afis.jpg

OUTMATCHED 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Mike ve Kay'in, Leila'nın doğum günü hakkındaki yalanı ortaya çıkınca, seçtiği bir temayla ona parti vermeyi teklif ederler ancak fikirlerini kendilerine saklama konusunda zorlanırlar.

Bu sırada Brian, Nicole ve Marc, Mike ve Kay'a bir şey olması durumunda Rita ve Irwin'in koruyucuları olacakları durumunu kabullenme mücadelesi verirler.

Oyuncu kadrosu: Jason Biggs (Mike), Maggie Lawson (Kay), Tisha Campbell (Rita), Finesse Mitchell (Irwin), Ashley Boettcher (Nicole), Connor Kalopsis (Brian), Jack Stanton (Marc), Oakley Bull (Leila)

"Outmatched" (Fox) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin