Messiah 2. sezon olacak mı? Netflix duyurdu!

Netflix'in ilk sezonuyla ilgi gören dizisi Messiah'ın geleceği belli oldu! Dizi oyuncusu Wil Traval'ın yaptığı Instagram paylaşımına göre Messiah iptal edildi ve dizinin 2. sezonu olmayacak! Detaylar...

Al-Masih takipçilerinin inandiğı gibi bir kurtarıcı mı? Görünen o ki bunu asla bilemeyeceğiz!

CIA ajanı Eva Geller'in ruhani bir hareket başlatarak siyasi kargaşaya neden olan karizmatik bir adamı araştırmasını konu edinen Netflix dizisi "Messiah"ın geleceği belli oldu.

MESSIAH İPTAL EDİLDİ!

İlk sezon finaliyle ikinci sezona açık kapı bırakmasına rağmen dizi iptal edildi! Buna göre Messiah'ın 2. sezonu olmayacak!

Hikayede Will Mathers karakterine hayat veren Wil Traval hayranları üzen bu gelişmeyi Instagram hesabından duyurdu. Traval mesajında "Bugün çok üzücü bir gün. Netflix'ten Messiah'ın ikinci sezonunun olmayacağına dair henüz yeni bir haber aldım. Tüm hayranlara gösterdikleri destek ve sevgi için teşekkür ederim. Keşke işler farklı olsaydı" ifadelerini kullandı.

20-03/26/messiah-dizisi-iptal.pngMichelle Monaghan (True Detective), Mehdi Dehbi (Tyrant, İnsan Avı), John Ortiz (Umut Işığım) gibi isimleri başrollerde izlediğimiz yapım 01 Ocak 2020 Çarşamba günü 10 bölümden oluşan ilk sezonuyla Netflix platformuna eklenmişti.

"MESSIAH" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Michael Petroni'nin yaratıcısı olduğu Messiah'ın hikayesi; kalabalık bir insan topluluğunun, Şam'ı mucizevi bir şekilde yıkımdan kurtardığına inandıkları ve al-Masih olarak adlandırılan bir adamı çöle kadar izlemelerine, CIA'in bu durumdan şüphelenerek hareket geçmesiyle gelişen olaylara odaklanıyor.

20-03/26/messiah-foto.jpg

Messiah'ın oyuncu kadrosunda başroldeki isimlere Tomer Sisley (Aviram Dahan), Jane Adams (Miriam Keneally), Sayyid El Alami (Jibril Medina), Melinda Page Hamilton (Anna Iguero), Stefania LaVie Owen (Rebecca Iguero), Fares Landoulsi (Samir), Wil Traval (Will Mathers) eşlik ediyorlar.

"Messiah" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin