Kraliçe dizisinin Gaye'si ortalığı bir hayli karıştıracak!

Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe'ye bir yeni isim dahil oluyor. Kraliçe'nin oyuncu kadrosuna hangi isim dahil oldu? Sümeyra Koç kimdir? Gökhan Alkan kimdir? Burcu Özberk kimdir? Kraliçe dizisinin konusu ne? Kraliçe dizisi Ateş kimdir? Kraliçe dizisi Deniz kimdir? Kraliçe 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kraliçe dizisindeki çiftlik nerede? 4. bölüm fragmanı izle! 3. bölümde ne oldu? Ateş ve Deniz boşandı mı? Kraliçe Gaye kimdir?

Volkan Usta
26 Nisan 2023 - 10:34
Yeni Bölüm

Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’de sular durulmuyor. Diziye Gaye karakteri ile katılan Sümeyra Koç, Ateş ve Deniz ilişkisinde krize neden olacak.   Ateş’in eski sevgilisi olan Gaye'nin geri dönüşü ile ortalık karışıyor.

23-04/26/0t8a8783.JPG

Başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı Kraliçe’de; ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olması işleniyor.

23-04/26/0t8a3342.JPG

İLGİLİ İÇERİK

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca ve Cihat Tamer gibi birbirinden renkli isimler yer alıyor.

23-04/26/4a2a2274.JPG

Kraliçe yeni bölümü ile bu akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin