Kraliçe'nin Ateş'i kimdir? Gökhan Alkan kimdir? Alkan dizi hakkında detayları anlattı!

Kanal D'ni ekran serüvenine başlamak için gün sayan başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı yeni dizisi Kraliçe'nin Ateş'i Alkan diziyle ilgili özel açıklamalarda bulundu. Peki Kraliçe dizisi ekran serüvenine ne zaman başlıyor? Kraliçe dizisi uyarlama mı? Kraliçe dizisinin konusu ne? Kraliçe dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kraliçe dizisinin Ateş'i kimdir? Gökhan Alkan kimdir?

Volkan Usta
17 Mart 2023 - 10:39
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.

23-03/17/gokhan-alkan-3.jpg

Kanal D’de ilk projesi olduğuna değinen Gökhan Alkan:Kraliçe Kanal D’de ilk projem. Bunun bende çok güzel bir heyecanı var. Şimdi ateşli bir karakter ile Kanal D’de seyirci ile buluşacağım. Kanal D’nin o mavi rengi, çocukluğumdan beri gözümün önünde dönen o Kanal D logosu hiç aklımdan gitmez. Hep diyordum ki “ne zaman olacak ne zaman Kanal D’de bir proje yapacağız?” o gün bugünmüş.” dedi.

23-03/17/gokhan-alkan-4.jpg

Daha önce hiç canlandırmadığı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak olan Alkan: “Ateş karakteri için daha önce hiç ekin ekilmemiş bir toprak gibiyim. Benim gibi basketbol topuyla sadece arkadaşları arasında oynayan birinin bir basketbol starını canlandırması beni çok heyecanlandırdı. Çünkü ben her projemde kendime bir şey katmaya çalışıyorum. Kişinin kendine bir şey katması inanılmaz bir zevk.” şeklinde ifade etti.

23-03/17/0t8a5063.JPG

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu alan “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin