Krypton 2. sezon 8. bölüm ne zaman? Superman dizisinin yeni bölüm konusu ve fragmanı

Hikayesiyle izleyiciyi Superman'in ana gezegeninin patlamasının öncesine götüren Syfy dizisi Krypton'ın yeni bölümünde neler olacak? Krypton1. sezon 8. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler....

Seg-El'in, ailesinin onurunu ve gezegenini kaostan kurtarmak için verdiği amansız mücadeleyi konu edinen Superman dizisi "Krypton" geçtiğimiz hafta sezonun yedinci bölümü "Zods and Monsters" ile izleyicisiyle buluştu.

KRYPTON 2. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Senaryosu David S. Goyer ve Ian Goldberg ikilisince kaleme alınan; izleyiciyi Superman'in ana gezegeninin patlamasının öncesine, kahramanımızın iki jenerasyon önceki dönemine götüren Krypton'ın son bölümünde; General Zod güçlü bir silahın kontrolü için baskı yapar. Seg ve Nyssa, Seg'ın hayatını kurtarmak için savaşır.

19-07/27/krypton-2x08-foto2.jpg

KRYPTON 2. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, sezonun yedinci bölümüyle izlenme oranlarında kendi standartlarında gezinirken 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.46 milyon izleyiciyle son dört haftanın en yüksek izleyici sayısına ulaştı. Krypton özellikle bölümlerin sonradan izlenmesini sağlayan platformlarda daha fazla izleyici kazanma eğilimi göstermeyi sürdürüyor.

Dizinin ikinci sezonu, ilk sezonki gibi 10 bölümden oluşuyor.

KRYPTON 2 SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Krypton; Clare Kilner'ın (Claws, Sneaky Pete) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümü "Mercy" ile 31 Temmuz 2019 Çarşamba akşamı Syfy ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/27/krypton-2x08-foto3.jpg

KRYPTON 2. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Nyssa and Seg, Gen'i hedeflemişlerken Jayna ve Dev'den yardım görürler. General Zod'un filosu ise şaşırtıcı bir keşifte bulunur.

Oyuncu kadrosu: Cameron Cuffe (Seg-El), Shaun Sipos (Adam Strange), Ann Ogbomo (Jayna-Zod), Aaron Pierre (Dev-Em), Georgina Campbell (Lyta-Zod), Wallis Day (Nyssa-Vex).

KRYPTON YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-07/27/krypton-2x08-foto1-1564234508.jpg

19-07/27/krypton-2x08-foto4.jpg

19-07/27/krypton-2x08-foto5.jpg

"Krypton" (Syfy) 2. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin