Blood & Treasure 1. sezon 12. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Kaybolan Kleopatra lahitinin gizemi sürüyor. Sezon finaline yaklaşırken yeni bölümde neler olacak? Blood & Treasure 1. sezon 12. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

CBS'in yaz dönemi dizisi "Blood & Treasure" geçtiğimiz hafta sezonun 11. bölümü "Return of the Queen" ile ekranlara geldi.

BLOOD & TREASURE 1. SEZON 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; parlak bir eski eser-antika eksperi ile kurnaz bir sanat hırsızının, saldırılarını çalıntı bir hazineden finanse eden acımasız bir teröristi yakalamak için bir takım oluşturması ekseninde şekillenen Blood & Treasure'ın son bölümünde; Kleopatra lahitinin izini takip etmeye devam eden Danny ve Lexi'nin rotası bu kez kaçakçıların yıllar önce kayıplara karışan uçağının izini sürmek için Bermuda Şeytan Üçgeni'ne çevrilir. Burada Shaw'ın bir kontağından yardım isterler. Ayrıca, Gwen şüpheli bir para transferini araştırırken istenmeyen bir şekilde dikkatleri üzerine çeker.

19-07/27/blood-treasure-1x12-foto3.jpg

BLOOD & TREASURE 1. SEZON 11. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Dana Farajani & Siavash Farahani'nin senaryosunu kaleme alıp, Guy Norman Bee'nin yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 11. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 2.90 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Blood & Treasure geçtiğimiz haftalarda yayıncı kanal CBS'ten resmi 2. sezon onayını almıştı.

19-07/27/blood-treasure-1x12-foto2.jpg

BLOOD & TREASURE 1. SEZON 12. BÖLÜM NE ZAMAN?

Blood & Treasure; Steve Boyum'un (Lethal Weapon, Black Sails) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 12. bölümü "Legacy of the Father" ile 30 Temmuz 2019 Salı akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/27/blood-treasure-1x12-foto1-1564225679.jpg

BLOOD & TREASURE 1. SEZON 12. BÖLÜM KONUSU

Hardwick, Danny ve Lexi'ye Serapis Kardeşliği'ni köşeye sıkıştırma çalışmalarında yardımcı olur.

Danny, geçmişi hakkında bildiğini sandığı her şeyi paramparça eden şok edici gerçekleri öğrenir.

Oyuncu Kadrosu: Matt Barr (Danny McNamara), Sofia Pernas (Lexi Vaziri), Michael James Shaw (Aiden Shaw), Katia Winter (Gwen Karlsson), James Callis (Simon Hardwick), Alicia Coppola (Dr. Anna Castillo), Mark Gagliardi (Peder Chuck).

"Blood & Treasure" (CBS) 1. sezon 12. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin