Kubilay Aka'nın Aşk 101 dizisinin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı!

Netflix için hazırlanan yeni gençlik dizisinden iljk kareler yayınlandı.

Merve Mutlu
08 Ağustos 2019 - 12:34
Magazin

Kadrosunda Alina Boz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi genç isimleri bir araya getiren Türkiye'nin yeni Netflix dizisi Aşk 101'in (Love 101) hazırlıkları devam ederken setten de ilk kareler paylaşıldı.

19-08/08/love.png

Son günlerde kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Miray Daner ile ayrılığı hakkındaki iddialarla gündeme gelen Kubilay Aka, kişisel sosyal medya hesabında bu görüntüleri paylaşarak takipçilerini sevindirdi. 

19-08/08/kubi.png

7 Ağustos günü dizinin beşinci bölümünün çekimleri devam ederken bir set ziyareti etkinliği düzenleyen Netflix Türkiye ekibi, medya mensuplarını ve influencerları ağırladı.

19-08/08/love100.png

Sekiz bölümden oluşacak olan ilk sezonun yayın tarihinin 2020 olduğu açıklandı.

19-08/08/aka.png

Aşk 101'in (Love 101'in) konusu ne?

19-08/08/pinar-deniz.png

Okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutma konusunda plan yapan 17 yaşında bir grup asi genci odağına alan hikaye gençlerin aşkı keşfetmelerini konu alan dizide: Gençler, öğretmenlerini okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmek üzere işe koyulduklarında asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar ve bu yolculukta beraberken güçlü olduklarını, sevginin ise zorla var edilemeyeceğini fark ederler.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin