Afili Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Matematik öğretmeni Muhammer kıskançlığa sebep olacak!

Afili Aşk dizisinin 10. bölüm fragmanı izleyicinin karşısında... Yeni bölümde Ayşe'nin matematik öğretmeni kıskançlığa sebep olacak...

Nurşah
08 Ağustos 2019 - 12:27
Gündem

Kanal D ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Afili Aşk 10. bölüm fragmanı ile izleyici karşısında! Kerem ile Ayşe'nin eğlence dolu hikayesini konu edinen dizinin yeni bölümünde beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan matematik öğretmeni Muhammer ortalığın karışmasına sebep olacak!

19-08/08/afili-ask-muhammer-matematik-hocasi.jpg 

Afili Aşk'ın matematik öğretmeni Muhammer kıskançlık yaratacak!

Dün akşam ekrana gelen Afili Aşk 9. bölümde Kerem ile Ayşe arasında ufak elektriklenmeler yaşandı. Kerem, Ayşe'den uzak durmaya çalışarak "Aşk Yok" mottosunu devam ettirmeye çalışırken; Ayşe'nin matematik dersi almak istemesi olayların akışını değiştirecek. 

Matematik öğretmeni tercihleri arasından Muhammer isminde bir risk görmeyen Kerem, kıskançlık yaşamayacağını düşünse de gelen öğretmeni gördükten sonra büyük bir şaşkınlık yaşıyor... Duygularını kabul etmek istemeyen Kerem'in karşısına çıkan yakışıklı matematik öğretmeni Muhammer, Kerem'in Ayşe'ye daha da bağlanmasına sebep olacak gibi görünüyor...

19-08/08/afili-ask-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

Afili Aşk yeni bölüm ne zaman?

Araya giren Kurban Bayramı tatili dolayısıyla sevilen dizinin yeni bölümü önümüzdeki hafta ekrana gelmeyecek. Afili Aşk 10. bölüm 21 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicisi ile olacak.

Afili Aşk 10. bölüm fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin