Çarkıfelek Bayram Özel konukları kimler? Afili Aşk ekibi, Ceyhun Fersoy, Alişan, Berna Keklikler...

Sevilen yarışma programı Çarkıfelek Bayram Özel konukları ile bayram akşamlarının neşesi olmaya hazırlanıyor...

Nurşah
08 Ağustos 2019 - 10:43
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan eğlence dolu program Çarkıfelek Bayram Özel bölümleri ile izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor. Bayram akşamlarının neşesi olmaya aday programın, özel konukları da izleyiciye eğlenceli dakikalar yaşatacak!

19-08/09/arkifelek-bayram-ozel-2019.png

Çarkıfelek Bayram Özel'in konukları çok konuşulacak!

Emre Karayel'in sunuculuğunu yaptığı Çarkıfelek Kanal D ekranlarında büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Sevilen program, arife günü ve bayram boyunca da Çarkıfelek Bayram Özel bölümleri ile izleyici karşısında olacak!

Televizyon ve magazin dünyasının sevilen isimlerinin konuk olarak programa katılacakları bu bölümler, eğlenceli anlara sahne olacak. Alişan ve Buse Varol çiftinin yanında, Seksenler'in sevilen oyuncusu Ceyhun Fersoy, Berna Kekliklerİsmail YK, Yılmaz Morgül ve Emre Kaya programa renk katacak...

19-08/09/arkifelek-konuk-afili-ask.jpg

Sürprizler bu isimlerle sınırlı değil... Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Afili Aşk'ın üç başarılı oyuncusu da bu özel bölümlerde konuk olarak izleyici karşısına çıkacak. Dizide Samet karakterini canlandıran Ozan Dağgez, Hülya karakterini canlandıran Asena Tuğal ve Rıza karakterini canlandıran Taner Rumeli Çarkıfelek'in sevilen konukları arasında yer alacak...

Çarkıfelek Bayram Özel Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin