Deniz Can Aktaş'ın yeni dizisi Aşk Ağlatır'ın çekimleri başladı!

Merak uyandıran yeni dizimiz Aşk Ağlatır ekibi en sonunda sete çıktı! İşte detaylar...

Nurşah
08 Ağustos 2019 - 10:43
Gündem

Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkması planlanan Aşk Ağlatır dizisi sete çıktı! Başarılı isimlerden oluşan kadrosu ile yeni sezonun iddialı projeleri arasında yer alan dizi hakkındaki gelişmeler...

19-08/08/ask-aglatir-dizisi-sette.jpg

Aşk Ağlatır dizisinin çekimleri başladı!

Sevilen dizi Love That Makes You Cry'dan ülkemiz televizyonları için uyarlanacak olan Aşk Ağlatır büyük bir heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda genç isimler Deniz Can Aktaş ve Hafsa Nur Sancaktutan'ın yanında; Laçin Ceylan, Pelin Öztekin, Yağız Can Konyalı, Oktay Çubuk gibi sevilen isimlerin de yer aldığı Aşk Ağlatır etkileyici konusu ile dikkatleri üzerine çekecek!

 19-08/08/ask-aglatir-cekimleri-basladi.jpg

MF Yapım tarafından Show Tv ekranları için yayına hazırlanan Aşk Ağlatır dizisinin çekimleri de geçtiğimiz gün itibarıyla başlamış durumda. Dizinin önümüzdeki Eylül ayında izleyici karşısında olması planlanıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin