Kalk Gidelim ne zaman başlayacak? Fragman yayınlandı tarihi belli oldu!

TRT1'in sevilen dizisi Kalk Gidelim'in başlama tarihi belli oldu.

Merve Mutlu
08 Ağustos 2019 - 09:25
Yeni Bölüm

Kadrosunda; Ufuk Özkan, Kerem Kupacı, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Erkan Sever gibi başarılı isimleri bir araya getiren Kalk Gidelim dizisinin merakla beklenen yeni sezonunun tarihi belli oldu. 

19-08/08/kalk-gidelim.png

Yeni sezon tanıtım videosunu günler öncesinden yayınlayarak yeni sezonun Ağustos'ta olacağını duyuran ve setteki çalışmalarına son hız devam eden ekip, eğlenceli hikayesi ile çok yakında başlıyor. 73. bölümü ile sezon finaline giren komedi dizisi, 74. bölümle ekranlara dönmek için gün sayıyor.

Kalk Gidelim yeni sezon ne zaman başlayacak?

19-08/08/agustos.png

İstanbul'a genç yaşta gelen ve çok zengin olan Mustafa Ali'nin (Erkan Sever), ailesinin itirazlarına rağmen sosyetik bir güzelle evlenmesi ile başlayan ve genişleyerek büyüyen bir hikayeyi ilgiyle izleyen izleyicilerin soruları nihayet cevaplandı ve yeni sezon tarihi belli oldu. 

Sevilen dizi 17 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'da TRT1'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin