Shadowhunters'ın Simon Lewis'i yeni dizisini buldu!

NBC'nin uzun soluklu dizilerinden Chicago Fire'ın yeni sezonuna Shadowhunters'tan transfer!

Volkan Küçükel
08 Ağustos 2019 - 00:34
Kültür Sanat

Dick Wolf yapımcılığında Michael Brandt ve Derek Haas ikilisince yaratılan NBC'nin "Chicago Fire" dizisinin yaklaşmakta olan sekizinci sezonuna Shadowhunters'tan tanıdık bir yüz geliyor!

CHICAGO FIRE 8. SEZONDA YENİ BİR YÜZ!

Shadowhunters'ın Simon Lewis'i Alberto Rosende, Chicago Fire'ın yeni sezonunun oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle dahil oldu.

19-08/08/simon-lewis.jpg

Rosende dizinin hikayesinde işini seven genç itfaiyeci Blake Gallo karakterine hayat verecek. Gallo, Chicago İtfaiye Teşkilatı ikinci vardiyadaki itfaiyecilerin sayısını arttırırken Firehouse 51'e katılacak.

Gallo'nun amansız enerjisinden etkilenen Casey (Jesse Spencer), Herrmann (David Eigenberg) ve Severide (Taylor Kinney) onu kanatlarının altına alırlar.

19-08/08/alberto-rosende.jpg

Freeform ekranlarında üç sezon boyunca yayınlanan Shadowhunters'ta Simon Lewis ile tanınırlığını yükselten Rosende geçmiş dönemde Law & Order: Special Victims Unit ve Blue Bloods gibi dizilerde konuk oyunculuk yapmıştı.

2012 senesinden bu yana ekranlarda olan Chicago Fire'ın oyuncu kadrosunda Spencer, Eigenberg ve Kinney dışında Eamonn Walker, Kara Kilmer, Miranda Rae Mayo, Annie Ilonzeh, Christina Stolte, Joe Minoso, Yuri Sardarov gibi isimler rol alıyor.

19-08/08/chicago-fire.jpg

Universal Television ve Wolf Entertainment ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Wolf ve Haas'a Todd Arnow, Andrea Newman, Michael Gilvary, Michael Brandt, Arthur Forney, Peter Jankowski eşlik ediyorlar.

CHICAGO FIRE 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Chicago Fire'ın 8. sezonu 25 Eylül Çarşamba akşamı "Sacred Ground" isimli bölümle NBC ekranlarında başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin