The InBetween 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı!

Doğuştan gelen nadir bir yeteneğe sahip olan Cassie Bedford karakterini merkezine alan NBC dizisi The Inbetween'in yeni bölümünde neler olacak? The Inbetween 1. sezon 9. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Volkan Küçükel
07 Ağustos 2019 - 21:41
Kültür Sanat

NBC kanalının yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı "The InBetween" geçtiğimiz hafta sezonun sekizinci bölümü "While the Song Remains the Same" ile ekranlara geldi.

THE INBETWEEN 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Moira Kirland'ın senaryosunu kaleme aldığı ve doğuştan gelen nadir bir yeteneğe sahip olan Cassie Bedford karakterini merkezine alan dizinin son bölümünde; Tom ve Damien, hayat dolu genç bir kadının gizemli ölümünü araştırırken Cassie'nin görüleri karmaşık bir aile hikayesini ortaya çıkarır. Cassie ayrıca çocukluğundan bir idolle karşılaşır ve geçmişteki bazı yanlışlıkları düzeltmesi konusunda ona yardımcı olur.

19-08/08/the-inbetween-1x09-foto1.jpg

THE INBETWEEN 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, P.J. Pesce'nin yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 2.55 milyon izleyici rakamlarını elde edip geçen haftaya kıyasla izleyici sayısını arttırdı.

Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

THE INBETWEEN 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

The Inbetween; Eduardo Sánchez'in (Queen of the South, Supernatural) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "The Devil's Refugee" ile 07 Ağustos 2019 Çarşamba akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-08/08/the-inbetween-1x09-foto3.jpg

THE INBETWEEN 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Cassie (Harriet Dyer), Tom (Paul Blackthorne) ve Damien (Justin Cornwell) bu kez Millie'nin (Berkeley Ratzlaff) ortadan kayboluşuyla ilgili çözülemeyen davaya el atarlar. Ve çok geçmeden Millie'nin ortadan kayboluşunun Ed Roven (Sean Bolger) ile bir ilgisi olabileceğinin farkına varırlar.

THE INBETWEEN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-08/08/the-inbetween-1x09-foto4.jpg

19-08/08/the-inbetween-1x09-foto2-1565218177.jpg

"The Inbetween" (NBC) 1. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin