Kuzgun yeni sezon çekimleri başlıyor! Barış Arduç'tan yeni sezon müjdesi...

Sevilen dizi Kuzgun yeni sezon hazırlıklarını başlattı! Ekip yeni sezon çekimleri için bir araya gelecek...

Nurşah
08 Ağustos 2019 - 15:01
Gündem

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz dönem sonunda yayın hayatına başlayan ve izleyicinin ilgisini çekmeyi başarabilen Kuzgun dizisinin yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor! Dizinin yeni bölüm çekimlerinin başlaması için ise sayılı gün kaldı!

19-08/08/kuzgun-yeni-sezon-hazirliklari-basliyor.jpg

Kuzgun ekibi yeni sezon için sete dönüyor!

29 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelen yeni bölümü ile sezon finali yapan Kuzgun dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor. Burcu Biricik'in canlandırdığı Dila karakterinin yeni sezonda da devam edeceğinin açıklanmasının ardından izleyiciler gözlerini gelecek Eylül'de başlayacak olan diziye çevirmiş durumda...

19-08/08/kuzgun-yeni-sezon-cekimleri.jpg

Ay Yapım imzası taşıyan dizinin son gelişmeleri ve sete çıkacağının müjdesini ise başrol oyuncusu Barış Arduç verdi. Geçtiğimiz akşam objektiflere yakalan oyuncu Kuzgun dizisinin yeni sezon çekimlerinin 20 Ağustos'ta başlayacağını söyledi... Kuzgun, yeni yayın döneminde de Star Tv ekranlarında ilgiyle takip edilmeye devam edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin