Pelin Karahan yeni dizi projesi ile ekranlara dönecek!

Başarılı ve güzel yıldızın adı yeni bir dizi ile anılıyor!

Merve Mutlu
08 Ağustos 2019 - 15:26
Yeni Bölüm

Unutulmaz gençlik dizisi Kavak Yelleri'nde canlandırdığı Aslı karakteri ile gönüllere taht kuran Pelin Karahan, en son geçtiğimiz yıl yayınlanan Yuvamdaki Düşman adlı dizide Tülin karakterini canlandırmıştı. 

19-08/08/pelin-karahan.jpg

Anne olduktan sonra dizi projelerine sıcak bakmaktansa yemek programı sunmayı tercih eden Karahan'ın adı, yeni sezon için hazırlanacağı konuşulan yeni dizilerde geçmeye başladı. Oyuncunun aldığı teklifleri okuyup değerlendirdiği konuşulurken, dizilerden birinin adı belli oldu. 

19-08/08/karahan.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre: Başarılı ve güzel oyuncu Pelin Karahan, yeni sezon için hazırlanan Hayaller ve Hayatlar adlı dizide rol alması için teklif aldı. Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak'ın kaleme alacağı dizi için güzel oyuncuyla görüşmeler devam ediyor. 

Oyuncunun teklifi kabul etmesi durumunda da cast hazırlıklarına devam edilecek ve dizi sete çıkmaya hazır hale gelecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin