Kubilay Aka'nın rol aldığı Netflix Türkiye yapımı Love 101 dizisine 2 yeni oyuncu katıldı!

Netflix'in Türkiye yapımı yeni dizisi Love 101'in kadrosundaki isim daha belli oldu.

Merve Mutlu
21 Haziran 2019 - 10:19
Yeni Bölüm

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix, her geçen gün daha da popüler hale geliyor. Türkiye'nin de Hakan: Muhafız dizisi ile başlayan Netflix serüvenine yeni diziler eklenmeye devam ediyor. 

19-06/21/netflix-turkiye.jpg

Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Hakan: Muhafız dizisinin ardından bir haber de Beren Saat'ten gelmiş, Netflix için çekilecek olan Atiye (The Gift) dizisinde başrolü kapmıştı. Netflix için üretilen yeni bir dizi projesi daha ortaya çıktı. 

Love 101'in kadrosunda kimler var?

19-06/21/love.png

Kadrosunda Kubilay Aka, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol alacağı açıklanan Türkiye'nin yeni Netflix projesi Love 101'in kadrosunda olduğu öğrenilen 2 isim daha var: İpek Filiz Yazıcı ve Selahattin Paşalı

19-06/21/selahattin-pasali.jpg

İpek Filiz Yazıcı kimdir?

2001 doğumlu olan başarılı ve güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı, ilk olarak Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştı. Ardından, Kayıtdışı dizisinde Tuğba karakterine hayat veren oyuncu, son olarak TRT1’ de yayınlanan Elimi Bırakma dizisindeki Ceyda karakteriyle dikkat çekmişti.

Selahattin Paşalı kimdir?

2 Şubat 1990 tarihinde Bodrum'da dünyaya gelmiştir. An itibarıyla 29 yaşındadır. Henüz 14 yaşındayken Darüşşafaka Spor Kulübü bünyesinde basketbol oynayan Selahattin Paşalı, sporla da ilgilenmiştir. Budapeşte'de Sanat Yönetimi okumuş ardından da Craft Atölye bünyesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Bir Umut Yeter ve Kalp Atışı dizilerinde rol alan Paşalı'nın son dizisi ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke'dir...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin