Stranger Things 3. sezon son fragmanı yayınlandı! Yeni sezon ne zaman?

Netflix yapımı Stranger Things 3. sezon son fragmanı ile izleyici karşısında! Yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

Nurşah
21 Haziran 2019 - 10:40
Kültür Sanat

Netflix yapımı diziler arasında en beğenilenler arasında yerini alan ve dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Stranger Things 3. sezona sayılı gün kaldı! Heyecanla beklenen yeni sezondan son fragman da izleyici karşısına çıkartıldı!

Stranger Things 3. sezon son fragmanı

Stranger Things yeni sezon ne zaman?

Günümüze dek 31 kere Emmy ödüllerine aday olarak gösterilen ve başarılı kadın oyuncu Winona Ryder'ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi dünya çapında yankı uyandıran yapımlar arasında yer alıyor. 15 Temmuz 2016 tarihinde yayınlanan ilk bölümlerin ardından heyecanla beklenen 2. sezon 2017'nin Ekim ayında izleyici karşısına çıkartılmıştı. Bir çırpıda bitirilen bölümlerin ve aradan geçen sürenin ardından, izleyiciler en sonunda merakla bekledikleri yeni bölümlere de kavuşacaklar...

19-06/21/stranger-things-3-sezon.jpg

80'ler dünyasının bilim kurgu ve korku klasiklerine etkileyici bir dille atıfta bulunan Stranger Things 3. sezonu ile 4 Temmuz Perşembe yani Amerika'nın bağımsızlık kutlamalarına denk gelen günde Netflix platformunda olacak!

 

Netflix platformu üzerinden ulaşabileceğiniz Stranger Things dizisinin, heyecanla beklenen yeni sezonu ise sekiz bölümden oluşacak. Bölüm isimleri ise geçtiğimiz aylarda izleyiciye duyurulmuştu. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin