Kulüp’ün yeni sezonu dizi ekibinin katıldığı bir yemekle kutlandı!

Netflix, sevilen dizisi Kulüp’ün yeni sezonunu dizi ekibinin katıldığı bir yemekle kutladı. Peki Kulüp 2. sezon ne zaman? Kulüp 2. sezonda neler olacak? Kulüp 2. sezonda kimler rol alacak? Kulüp 1. sezonda neler yaşandı? Kulüp dizisinin konusu ne? Kulüp dizisi uyarlama mı?

Volkan Usta
14 Eylül 2023 - 10:28
Kültür Sanat

Basın mensuplarıyla bir araya gelinen yemeğe dizi oyuncuları Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış, Halil Babür, Serra Arıtürk ve Ada Erma, proje yaratıcısı Zeynep Günay, hikaye yaratıcısı Rana Denizer ve yönetmen koltuğunu Zeynep Günay ile paylaşan Seren Yüce de katıldı.

23-09/14/1694639228_soldan_sa__a___asude_kalebek___ada_erma___bar_____ardu__.jpg

Kulüp Yeni Sezon Hakkında:

1960’ta Türkiye gibi İstanbul’un sosyal hayatı ve eğlence dünyası da köklü bir değişimin eşiğindedir. Yaşatılan baskılara karşı duran Çelebi ve Matilda, Kulüp İstanbul Ailesi’ni ayakta tutmak için birlikte mücadele vermektedirler. Zamansız büyümek zorunda kalan Raşel ise artık 5 yaşında olan Rana’nın annesidir ve çekirdek ailesini bir araya getirmeye çalışmaktadır.

23-09/14/1694639235_soldan_sa__a___asude_kalebek___ada_erma___g__k__e_bahad__r.jpg

Kendi masalı olanların hikayesi Kulüpyeni bölümleriyle 15 Eylül’de Netflix’e geri dönüyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin