Ünlüler gafil avlandı!

Avm turuna ünlüler objektiflere işte böyle yakalandı! Çok özel kareler ve açıklamalar haberimizde!

Gülcan Tarımoğlu
14 Eylül 2023 - 10:18
Magazin

KEYİFLİ BULUŞMA

Şevket Çoruh'un kızı Gülenay Çoruh, önceki gün menajeri Şebnem Salık ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. İkili birlikte geldikleri AVM’de bir süre meydan katındaki mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Daha sonra toplantı yapmak için meydan katındaki Cantinery’de oturan isim isim, uzun süre sohbet edip keyifli dakikalar geçirdi. Gülenay Çoruh ve menajeri Şebnem Salık’ın şık ve iddialı tarzları ise gözlerden kaçmadı.

23-09/14/gulenay-coruh.JPG

TEK BAŞINA ALIŞVERİŞ

Yeni sezonun iddialı işi ‘Dilek Taşı’ dizinin güzel oyuncusu, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan ve yeni sezon ürünlerini inceleyen başarılı oyuncu, İlk bölümü yayınlanan dizisi için gelen tepkilerden ve olumlu eleştirilerden son derece memnun olduğunu söyledi. Harika bir set ve çalışma ortamı olduğunu söyleyen Dilligil, keyifli halleriyle de dikkat çekti.

23-09/14/ek-dilligil-1694676123.JPG

YENİ SEZONDA EKRANLARDA

Altı sezon boyunca oynadığı Yasak Elma dizisinde izleyicinin beğenisini toplayan başarılı oyuncu Melisa Doğu, yeni sezon için yapacağı görüşme öncesi Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan ve sezon ürünlerini inceleyen başarılı oyuncu, neşeli halleriyle dikkat çekti. Yeni sezon için görüşmeler yaptığını belirten Melisa Doğu, ekranlarda olacağının sinyalini verdi.

23-09/14/melisa-dogu.JPG

ALIŞVERİŞ SIRASI

Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz gün annesi Nurhan Serpici ile İstinyePark’ta görüntülendi. Bu aralar sık sık alışveriş yaparken görüntülenen Erken, “Geçtiğimiz gün Eymen için alışverişe çıktık bugün de annem için alışveriş yapıyoruz. Sıra bana ne zaman gelecek bilmiyorum” diyerek kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularına esprili yanıtlar verdi.

23-09/14/ece-erken-nurhan-serpici.JPG

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin