Kurşun dizisi nerede çekiliyor?

Ekranların yeni dizisinin nerede çekildiği merak uyandırdı.

Merve Mutlu
23 Ekim 2019 - 14:25
Yeni Bölüm

Başrolünde Gazeteci Leyla Devrim karakteri ile Burçin Terzioğlu'nun, Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca karakteri ile Engin Altan Düzyatan'ın, pavyon şarkıcısı Gülce karakteri ile de Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı dizinin dönemsel kıyafetleri ve hikayesi gibi "Kurşun dizisi nerede çekiiyor?" sorusu da merak uyandırıyor.

19-10/23/engin-altan-duzyatan.png

1970'li yıllarda idealist bir savcı olan Orhan Atmaca ile hırslı ve cesur bir gazeteci olan Leyla'nın, dönemin zorlu koşulları içerisinde karanlıkla birlikte mücadeleleri ve yaşayacakları zorlu aşkı konu alacak olan dizi, bu akşam başlıyor. 

Kurşun dizisi nerede çekiliyor?

19-10/23/kursun.png

Çekimleri İstanbul merkezli olan dizi için çeşitli semtler kullanılıyor. Beykoz'da merkezi kurulan çekimler için ayrıca İstanbul'a bağlı olan Şile'de de dış çekimler için kullanılacak. Ancak genel olarak İstambul Beykoz'daki eski kundura fabrikasında plato kuruldu. 

19-10/23/diizi.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin